TOÅRING I HUS

For to år siden, etter en eksploderende fødsel, kom du til denne verden. Klokka 11.12 ble du født, og var 2670 lett og 48 cm kort. Du var bitteliten, men perfekt! Kald og liten som du var, måtte du få en lue på barsel og en varmepose ved siden av deg.

IMG_6801

Vi har hatt det litt utfordrende med deg, men det er rett og slett fordi du er verdens største kosegutt. Siden du var født skulle du helst sove på oss, og var veldig avhengig av kroppsvarme. Den dag idag er du fortsatt en stor kosegutt, som gjerne vil at vi skal bære deg, kose deg, og være i nærheten av deg. Tiltross for kosegutt, er du jammen meg også en liten tøffing og barsking.

IMG_3474

En tøff og barsk kar som skal utforske, klatre, snekre med pappa, jobbe med ved, skru og igrunn gjøre det meste pappa gjør. Med engang du hører pappa holder på med drillen, løper du i full fart bort til pappa for å studere, se og være med. Du er jammen meg morsom også. Ofte later du som om du skal reise på jobb, med verktøykassa di i handa, vinker og sier » HADET», mens du går bort til døra. Vi har bange anelser om at du kommer til å følge pappa’s fotspor, så det blir spennende å se i fremtiden.

Uansett er du vår lille stjerne, som lager show, tøyser, danser og sier mye rart. Vi ler mye når du finner på sprell, og når du av og til skal være rampete, så er det til tider vanskelig å holde seg alvorlig. For du smelter våre hjerter med de store dådyrøynene dine.

GRATULERER MED DAGEN KJÆRE LILLEBROR! VI ELSKER DEG!

 

 

6 Comments:

  1. Skjønn han er asså ♡ Gratulerer med en 2 åring i hus 🙂 Rart å fort tiden går! Kun 5 mnd til Majken fyller og.
    Ha en herlig helg snupp 🙂

  2. Gratulerer så mye med toåringen. En skikkelig sjarmør er han!

  3. For en skjønning. Og grattis med bel overstått toårs-feiring! To år? Husker så godt du skrev han ble født. For tidlig, var det ikke…? Uansett veldig koselig å følge med på hverdagen deres. Stor klem herfra!

  4. Gratulerer med toåringen 🙂 For en herlig liten sjarmør!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge