TIPS : VEGGALMANAKK

Hei dere ! 

Her i huset merkes det at det skjer mer og mer i forhold til fritidsaktiviteter, møter, avtaler og jobbrelatert. Etter at Vesla har blitt eldre, har hun også egne fritidsaktiviteter hun går på, og da er det jo ofte ting som skjer i forbindelse med det som avslutninger, oppvisninger og videre. Så for å holde orden på alt dette, har vi nå fått en genial veggalmanakk.

veggalmanakk

 

Veggalmanakken er en nyhet fra Personligalmanakk.no. Veggalmanakken er ganske lik på de personlige almanakkene, for du designer den selv, velger farger, tekst og innhold.

veggalamakk2

 

Jeg valgte en ganske enkel og sukkersøt versjon. Lys rosa til jentene, og lys blå til guttene i huset. Egne bilder med navn og eget felt til hver av oss.

veggalmanakk3

Denne veggalamankken er jo så fin i tillegg til at den er praktisk, så den skal henge tydelig oppe på kjøkkenet så alle ser den. Endelig får vi litt mer orden på hva som skjer i hverdagen.

Ta en titt HER hvis du vil se nærmere eller bestille en slik veggalamakk.

 

3 Comments:

  1. Har en slik en vi også, jeg elsker den – og det gjør faktisk kjæresten også! Liker at den har så stor plass, god oversikt 🙂

  2. Genial! Har Personlig Almanakk som jeg bruker hver dag, så dette er jo midt i blinken 🙂

  3. Nei kor flott ! Denne kommer eg uten tvil til å kjøpe når det blir mer aktivitet i heimen med Liam og Emine 🙂 Takker for tips 🙂
    Kjempe fin var den !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge