Tips til kveldssnacks

Hei dere ! 

Veldig stille fra denne kanten i helgen. Her har det gått i ett med forskjellige ting. Vi har ihvertfall hatt det superkoselig med besøk av naboer og besøk hos naboer. Har blitt så utrolig glad i plassen jeg bor på, og ikke minst i folkene som bor her. Tror ikke man finner en bedre «bygd» enn dette. 
Jeg tenkte å komme med et lite tips til kveldssnacks. Jeg er ofte fysen på kveldene, og i ny og ne så unner vi oss litt godt etter barna er i seng. Den tiden på kvelden har blitt hellig for oss. Tente lys overalt, dempet belysning, ro i huset og kanskje litt godt å spise på. 
Den her er så lett, rask og sunn. Dessuten synes jeg den smaker kjempe godt ! 
Du bruker tortillalefser, smører med creme fraiche eller rømme, legger på en skive med røkt laks, og hakker opp vårløk som du har over laksen. Ruller tortillalefsene sammen, deler dem i to. Voila, deilig kveldssnacks til deg og mannen. Her får man jo også masse omega 3 på 1,2,3. Hihi!
Her har vi såvidt begynt å tenke på julen. Kjenner julestemningen er litt seig i år. Vet ikke hvorfor den ikke har kommet, siden jeg alltid pleier å få julestemningen i kroppen ganske tidlig. Men jeg og Vesla begynte å lage litt julepynt på fredagen, og imorgen skal vi gjøre oss ferdige. 
Dere skal selvfølgelig få se ! 
Ha en fin søndagskveld.

6 Comments:

  1. Nam det er så godt..Jeg bruker det samme,men snøfrisk isteden for rømme:)Må prøve rømme:)

    Klem naboen

  2. Ser fantastisk godt ut!!:)

    Ha en fin ny uke,
    Klem Jatte 🙂

  3. Hei:) Er sååå glad for at du legger ut mattips….) Dette skal prøves::)) Har det på samme måte i år jeg også…Julestemningen sitter langt inne kjenner jeg….Skjønner ikke hvorfor….Men det blir vel jul i år også::))) Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge