TIPS: SØTE SENGESETT PÅ SALG

Hei dere ! 

Må bare tipse dere om et par søte sengesett til barn. Vesla har nå nylig gått over fra juniordyne til «voksendyne», og da var jeg en tur innom Jotex for å kikke på noen søte sengesett.

Jeg kom over to på salg, som jeg synes var så søte. De falt også veldig i smak hos Vesla.

bambi

Bambi sengesett, som du finner HER. 

kaker

Så var det dette sukkersøte kakesengesettet som du finner HER. 

Nå var det absolutt på tide at hun fikk seg ny dyne. Vesla begynner å bli ganske lang, så nå kan igrunn Lillebror overta dynen hennes. Hun syntes det var stort å få ny dyne, og enda mer stas med nytt sengetøy. Her om dagen gikk jeg og Lillebror inn for å vekke Vesla på rommet hennes, og da lå hun allerede våken. » Mamma, jeg har ikke lyst å stå opp jeg. For jeg koser meg så med den nye dynen min». Det varmet mammahjertet å se at hun satte så stor pris på det.

Dette er på ingen måte et sponset innlegg, bare et lite tips til dere. Synes de sengesettene var så utrolig sukkersøte. Jeg er jo så svakt for sukkersøtt. Hihi!

Ha en fin dag da!

2 Comments:

  1. Disse var jo så nydelige! 🙂 Reidunbeate.com

  2. Så søøøøte 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge