TIPS: SLIK FORHINDRER DU LUS

Nå er det lusetid, og mange barnehager strever med dette. Her har ingen i huset hatt lus før, og det er jeg veldig glad for. Det er nemlig min største skrekk. Lus er jo helt enkelt noen ekle kryp, og til tider vanskelig å bekjempe når det først har kommet i hus.

Det som mange ikke vet er at lus ikke liker aloe vera i det hele tatt, så derfor kommer jeg med noen tips for å forhindre disse krypene, eller hva du må gjøre hvis skaden allerede har skjedd.

Hvis det allerede har kommet i hus vil jeg anbefale at du tar en aloe vera kur med aloe vera gelly. Dette er en fin måte å bekjempe lus på, siden man slipper kjemikalier , men at man faktisk kan gjøre det med gode og pleiende ingredienser som aloe vera.

aloegelly

Den smører du i hodebunnen, og har i en time, før du vasker ut. Gjenta kuren hvis nødvendig. Aloe vera gelly er selve aloe vera planten på tube. Den kan brukes på det meste, og er en utrolig kjekk krem å ha i huset når man har barn. Den kan brukes i alle kroppens hulrom i tillegg som du kan bruke den utvortes.

aloejojoba

Deretter vasker du ut med vår sjampo og balsam som inneholder store mengder med aloe vera.

Sjampoen og balsamen kan hele familien fint bruke fast, da det er milde,gode og pleiende produkter. Håret blir glansfult, fuktigheten bevares, hodebunnen pleies. Dessuten er produktene milde å bruke og lukter nydelig. Dere må ikke glemme at aloe vera forhindrer lus. Derfor er dette produkter som er fine å bruke hele året.

Ønsker du å bestille dette ?

Sjekk ut myaloevera.no/evashelse – for å se pris må du registrere deg og logge inn.

 Eller så sender du meg en mail på evashelse @ gmail . com eller legger igjen mailadressen din i kommentarfeltet.

Lik gjerne siden min på Facebook HER.

 

3 Comments:

 1. Maiken Skoglund

  Den skulle jeg hatt da jeg jobber i barnehage selv. Tar gjerne imot priser. Kunne godt testet den ut jeg.

 2. Voldsomt til reklamering for forever living.. Skjønner at du vil utnytte bloggen til å få kunder, men kjære vene, det får da være måte på..

  Og når man i tillegg sender deg en mail med et SPØRSMÅL ang produkter, så sender du mail tilbake med «forresten, jeg kom til å tenke på, du vil ikke bli forhandler da?» hva i all verden? Hva får deg til å tro at man vil bli forhandler?

  Nei, dette blir bare for dumt.. bloggen din har mistet sin sjarm med all denne reklamen…

  • Siden jeg vet hvem du er, så spurte jeg deg om det 😉 dessuten så er det mange som tar dette tilbudet imot med et smil. Ja, det er nok litt mye reklame på bloggen om dagen, og det skal bli bedre. Alle bloggere har reklame , spesielt de som får mye sponset. Det er også en måte å jobbe via blogg på 🙂 jeg kutter heller ned på det andre og tar frem Forever living 🙂 Skjønner dere synes det blir i overkant.

   Men ikke kom her å si at jeg er den eneste som bruker bloggen min til reklame. Bloggere får betalt for reklame og ting sponset , så en blogg med endel lesere har alltid reklame i form av noe sponset eller betalte reklameinnlegg:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge