TIPS: POLAROID SOLBRILLER

// sponset av Sunglassesshop.no

Det går mot lysere tider, og solbriller er for meg en viktig ting når jeg er ute i solen. Et par solbriller skal være gode å bruke, sitte godt på, se fine ut og selvfølgelig skygge for solen.

Jeg har vært så heldig å få teste ut et solbrillepar fra merket Polaroid som du finner i Sunglassesshop . Jeg har ingen erfaring når det gjelder dette merket fra tidligere av, så jeg var veldig spent. Merket er veldig kjent, og Lady Gaga er faktisk deres nåværende kreative direktør.

polaroidDenne innfatningen har en butterflyform, en form jeg er VELDIG svak for. Jeg synes det er så lekkert og classy. Glassene har 100% UV-beskyttelse og polariseringsfilter som reduserer øyetretthet og reflektert gjenskinn.

IMG_4317_2Dette er kjempe behagelige solbriller som ser så utrolig fine ut på. Fine detaljer på stangen som gir de en ekstra eksklusiv look og så er det den formen på innfatningen som jeg bare elsker. De er deilige og mørke i glasset, noe som gjør de veldig gode å bruke på solfylte dager.

IMG_4320_2

Jeg synes det ser ut som om solbrillene er av god kvalitet. De er «knirkefrie» og «gnagefrie». Jeg har tidligere opplevd både knirking og gnaging på solbriller, og det er ikke bra.

IMG_4326_2

Det aller beste med Polaroidsolbriller er at du får fine kvalitetssolbriller til en fin pris. Akkurat disse solbrillene finner du HER.

Kanskje du trenger deg et par nye solbriller nå som vi går mot lysere tider, på påskefjellet, eller til en sydenreise ? Ta en titt på Sunglassesshop for en titt. De tilbyr mange ulike merker som Dior, Polaroid, Gucci, Chanel, Arnette, Ray Ban, Police og videre.

Disse solbrillene anbefales videre. Polaroid er et helt supert merke.

En liten overraskelse til dere at jeg senere får lov til å gi bort et maken par til en av dere. Så følg med! 

9 Comments:

  1. Kjempe fine å du kledde de utrolig godt:)
    Fin jakke også:)

  2. flotte briller, fine deg 😀

  3. Så fine brilller da 🙂

  4. Jeg hadde polaroide og var veldig fornøyd, men Leah knakk de når hu var lita…! Har etter det bare hatt billige, men nå er jo barn begynt å vokse til og polaroide er definitivt et merke jeg vil «tilbake» til 🙂

  5. Utrolig fin jakke, får jeg spørre hvor den er kjøpt? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge