Tips om nattlys / ammelys

Hei dere ! 

Etter jeg begynte å amme har jeg vært på jakt etter det perfekte ammelyset som jeg kan ha på nettene. Det skulle ikke bli for lyst blant annet med tanke på Gubben som prøver å sove. Og det skulle ikke være for mørkt, slik at jeg ikke fikk lagt Lillebror til ordentlig. Jeg kom etterhvert til å tenke på de søte Barbapapa nattlampene, og kjøpte meg en slik. 
Disse har ingen skarpe kanter, er runde og er produsert slik at man kan ha den i sengen om man vil.
De er fine som nattlys til barnerommet, og de er også gode å bruke som ammelys.
Den er oppladbar, så med engang du setter lampen på laderen vil den automatisk slutte å lyse. Det er også en liten av og på knapp under lampen, så man kan enkelt styre om man vil ha lys eller ikke.
Nå har jeg en slik lyseblå en til ammelys, og når Lillebror blir større skal han få det på rommet sitt. Vesla er helt forelsket i det, og ønsker seg en slik i rosa. Så en slik en må hun nok få hun også.
Disse får du kjøpt på Lekmer.no .

10 Comments:

 1. Maria Isabel (Fairytales & Dreams)

  Åååå så søte! Bestevenninna mi er gravid, så det er jo en ypperlig presang å gi 🙂

  Ha en fin dag 🙂

 2. Så smart.. Nå spiser ikke Cornelis om natta lenger, men når vi en gang får en til, så må jeg nok skaffe meg en sånn en jeg også..

 3. Så søte, og så praktiske! Har selv vært på utkikk etter et passelig ammelys om natten, men ikke funnet noe, så her er døra på gløtt så vi får lyset fra gangen inn på soverommet – og selvfølgelig rett i øynene mine… Har vent meg til det sånn tålig etter tre mnd, men så var det kattene som kommer inn på rommet om natten da… 😉 Men dette var jo veldig praktisk og smart 🙂

 4. Å disse var søte.Jeg har de fra Ikea et på hvert rom:)

  Må ha amme lys:)

  Nyt dagen:)

  Jeg holdt på å blåse vekk på terrassen i dag.Beisen fløy
  avgårde og jeg bannet så det sang etter,hørte meg sikkert hi hi!!

  Klem naboen:)

 5. Det er en slik jeg ønsker meg også 🙂 Blir så glad når jeg ser så mange har så mye positivt å si om disse! Ha en super dag 🙂

 6. Ganske genialt lys 🙂

  SV: ÅÅ så heldig du er!!! du kan selge dem? ^^,

 7. Åh, så fiine!!
  Får håpe det blir baby på meg snart å så jeg har en unnskyldning for å handle de søteste ting! 🙂

 8. Så søte de var 😀 Jeg ønsker meg en sånn kaninlampe for å ha på barnerommet, de er kjempefine 🙂 Ha en fin dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge