Ting til gutterommet

Hei dere ! 

Idag er det tilbake til hverdagen igjen. 
Vesla sin ferie for nå er over, og hun har begynt på stor avdeling. Jeg har gått litt rundt meg selv idag, og ikke helt visst hva jeg skulle gjøre etter at husarbeidet var ferdig. Litt uvant at jeg ikke har to barn , men kun et å passe på de timene Vesla er i barnehagen. Jeg tror jeg nesten må lage en plan til meg selv eller noe sånt, siden jeg virkelig følte meg helt rådvill når jeg plutselig hadde så lite å gjøre. 
Heldigvis har jeg bloggen da, min kjære hobby. Så idag fikk jeg tatt litt bilder av noen småting jeg har kjøpt inn til Lillebror sitt rom. Jeg har vist dere tingene før, men viser dere det igjen. Denne gangen samlet i ett innlegg. Som jeg har nevnt før, så har ikke Lillebror et eget soverom enda. Det skal vi igang med når vi er ferdige med badet. Vi tenker at det fortsatt ikke er noe hast, siden han sover sammen med oss. Jeg synes det er kjempe koselig , og veldig lettvint i forhold til nattamming og slikt. Så enn så lenge skal han få være på samme rom som oss. 
Det gir også meg enda bedre tid til å planlegge. 
Denne tråbilen fikk Lillebror i dåpsgave fra mine foreldre. Den skal pryde rommet hans, når den tid kommer. Jeg synes den er helt nydelig ! 
Stjerneknagg som jeg kjøpte på Princess. 
Stjernepute fra GreenGate , som jeg kjøpte for en god stund tilbake. 
Så har Lillebror fått en kjempe søt liten kommode, med babyblå knotter på. 
I tillegg så ser dere de skattene som står på kommoden. Det er treleker med hjul og treklossene fra Teddykompaniet. Jeg vet det er maaaange som leter etter disse varene, og jeg har vært så heldig å få tak i de nå. Jippi!!
Utrolig synd at dette er utgåtte varer, når så mange etterspør dem.
 Jeg er ihvertfall veldig fornøyd over å ha de. 
Vimpelrekke som skal henges opp på rommet hans når den tid kommer. 
Nå har vi ihvertfall noen ting klare, når det gjelder gutterommet. Fortsatt er det mye som mangler. Godt vi kan ta litt etter litt. 

8 Comments:

  1. Så fine ting til gutterommet! Hvor fikk du tak i klossene? Har vært på jakt etter de en stund!

  2. Søte ting til en søt liten gutt!

  3. Så utrolig fine ting. Han kommer nok til å få et kjempe fint rom!!

  4. så mye fint ! 😀 holder selv på me gutterommet for tiden. det er så morsomt 😀

  5. Heerlig!! Her har vi også stjernetema på rommet til lillebror =) Jeg ELSKET den knaggen fra princess. Har faktisk ikke sett den før.. tror jeg må ta en tur dit alså.. Kjøpt den nå eller?=)

  6. Vet du hvor bilen er fra? Den var kjeempe søt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge