Til fotografen og Lille Ba klær

Hei dere ! 
Idag skal vi til fotografen. Det blir mest bilder av barna, men noen av oss alle fire sammen også. Men jeg er så heldig som har fått soleksem i hele ansiktet, så det blir helt sikkert veldig vakre bilder av meg. Hehe. Er det ikke typisk ? At man får noe slikt før man skal til fotograf. Jeg har smørt meg inn med aloe vera, og det virker som om det hjelper. 
Her er noen morgenbilder av Lillebror : 
Noen bilder jeg tok når vi var på Mallorca. Lillebror i verdens fineste drakt fra Lille Ba. 
Jeg er en stor fan av Lille Ba. Klærne deres er i et flott norsk design, og så er de laget av bambus. Bambus har jo noen helt fantastiske egenskaper som å være uvbeskyttende, pustende som ull, kjølende i varmen, varmende i kulda, antibakterielt og ikke minst super, super mykt. 
I LOVE LILLE BA ! 

Nå får jeg nesten gjøre meg klar, for det er ikke lenge før vi skal taes bilde av. 

Ha en fin lørdag så lenge.

6 Comments:

  1. Nydelige Bilder. Jeg har samme, bare med lange armer og ben, til minstemann her i huset. Superfin!

  2. Kan du lage et innlegg om hvordan det var å reise med baby og barn?

  3. Den var kjempe skjønn ja 🙂 Lykke til på fotograferingen! :))

  4. Skjønning 🙂

    Jeg ønsker meg noen pyjamaser til gutten min i lille ba og til meg selv egentlig! 😉
    Deilig og kjempe fine! 🙂

    Masse lykke til hos fotografen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge