TIDEN LEGER ALLE SÅR

Gjør den egentlig det ? 

Jo, det kan hende det stemmer. Jeg vet ikke, men tiden gjør iallefall at sårene gror mer eller mindre greit, at de blir mindre og ikke så blødende. Jeg tenker veldig mye, og jeg føler jeg er en sterk person. Jeg bærer på mange tanker, funderinger og følelser. Det dypeste såret jeg har i hjertet mitt er den perioden jeg var på mitt aller sykeste i livet, som attenåring. Det handler ikke om kjærlighetssorg, men jeg tenker at det er enda verre, som om man der og da følte man mistet alt man hadde , altså livet sitt. Jeg tenker på at det er vondt å tenke tilbake på den perioden , men jeg tenker også at jeg har lært så fryktelig mye. Mye jeg kan lære bort til andre mennesker, og mye jeg kan lære videre til mine barn. All erfaring gjør deg klokere og rikere innvendig, og all erfaring kan brukes til å hjelpe andre mennesker. Man vokser på sånt. En annen ting jeg har erfart, er at helse er det viktigste av alt. Har du ikke god helse, så har du ingenting. Rett og slett. Man kan ha så mange penger man bare vil, men de kan ikke nytes hvis man ikke har helsen sin i behold. Det har jeg erfart, og jeg kan fortelle at det også er en sannhet.

Jeg tror tiden leger ekstremt mye, og såret er ganske tilgrodd, men det er der fortsatt. Det vil alltid minne meg på hvor vondt det faktisk var å ikke ha et liv, og å være så syk at man trenger hjelp. At man ikke skal ta livet sitt for gitt, og ihvertfall ikke helsen. Omrisset av såret vi alltid minne meg på at barna fortjener det beste grunnlaget for å få en god helse som mulig, og at man faktisk skal være takknemlig og ikke minst gjøre sitt beste for å ta vare på kroppen sin. Samtidig minner omrisset meg på at man skal leve idag, man skal være lykkelig, og man skal også ta vare på seg selv. For du vet ikke hva som skjer imorgen. Gjør ditt beste for å ta vare på deg selv, og gjør ditt beste for å nyte livet, være lykkelig og ikke minst gjør alt du kan for å realisere dine egne drømmer.

Det har jeg alltid i bakhodet, og det er det ingen som kan ta fra meg. 

IMG_1146

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge