THE BEST IS YET TO COME

Jeg kjente det klødde litt i interiørfingrene mine igjen, så nå har jeg klikket hjem noe småtteri. Ikke store greiene, men litt nips.thebest

Nydelige sølvkopper i samme type som de gullkoppene jeg allerede har. En kjempe fin telysestake med teksten » the best is yet to come». Den teksten liker jeg. Et gulleple som vil bli stilig på et fat, sammen med annen pynt. Og to melamin designletterskopper til barna. De har jeg ønsket meg SÅ lenge. Jeg og Mannen har jo en hver, så da var det jo på tide at barna også fikk hver sin. Digger de!

Ellers er det lørdagskos og rolig dag hos oss. Vi har bare kost oss idag, og ikveld får vi et vennepar på besøk. Det blir koselig å skravle og kose seg enda mer.

Håper dere får en fortryllende lørdagskveld!

2 Comments:

  1. Her var det mye lekkert:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge