Terrasebeis og noe nytt til hjemmet


Hei dere ! 

Nå skal utelivet og uteområdet vi har forbedres. Gubben legger stein for harde livet før dåpen, slik at det blir fint og flott til da. I tillegg har han snekret to store blomsterkasser som vi skal ha på hver side av innkjørselen vår. Der skal vi plante noen hortensiaer. Det tror jeg blir fint. Vi har mange, mange planer for hva vi skal gjøre, og i tillegg skal vi straks beise verandaen. Vi har vært å kjøpt terrasebeis til gulvet, og den blir så fin og flott. Jeg spurte selvfølgelig etter det lyseste de hadde i butikken , og de fant frem farge: «shimmergrå». 
Dette er fargen, og den er bare så lekker : 
Det kommer til å bli SÅ fint. Jeg gleder meg til å vise dere verandaen vår, når den er ferdig. I tillegg har Gubben kjøpt inn utemaling, slik at vi også kan male ferdig kabeltromlene våre. Ja, nå har vi faktisk tre stykker i forskjellige størrelser. Den største skal brukes til utebord, og en av de minste skal være utebord til barna. Så har vi en mellomstor som jeg har lyst å ha blomster, urter og pynt på. 
Jeg har også kjøpt et par nydelige spann som var på tilbud. De to skal jeg ha blomster i. 
Og siden jeg er så godt i gang med å vise fram diverse, kan jeg også vise frem et juteteppe som også skal hjem til oss. Dette skal vi ha i gangen.
Det er så gøy når det blir finere og finere rundt oss. 

6 Comments:

 1. Det blir så bra snuppa:)

  Klem Linda

 2. Lekker farge ja, kunne tenke meg en slik farge på vår også!
  Å så søte spann, blir nok kjempeflott med blomster i 🙂

  Ha en fin kveld,
  Klem Jatte♥

 3. Kommer nok til å bli kjempe koselig 🙂
  Gleder meg til å se mer!
  Ha en flott torsdagskveld,klem 🙂

 4. Vi har også fått terrasse, og må beise snart!
  Vi velger helt klar beis, siden jeg synes det passer best til hagemøblene.
  Men det er utrolig mange fine typer/farger å få kjøpt nå!
  Blir flott med den fargen dere har valgt! Gleder meg til å se!

 5. Så fine bilder 🙂
  Nydelig farge på beisen, den likte jeg. Vi har malt terrassegulvet grått, men det må nokk ha seg ett strøk eller 2 med kosten i år ser jeg 🙂
  Ha en fin kveld 😀

 6. Så flott det blir.Likte godt den fargen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge