TEAM – TOGETHER EVERYONE ACHIEVES MORE

Hei !

I slutten av januar hadde vi kvalifisert oss til nok en gratistur til Gøteborg, med lommepenger og hotell påspandert. Igjen var det bare å glede seg over en ny helg med fest, mingel, mat og foredrag. Jeg fikk i tillegg møte mange av de i teamet for aller første gang, til og med flere av de jeg har hjulpet til å bli manager/ledere i dette foretaket. Det er helt utrolig å møte de ansikt til ansikt, og få deres historier servert der og da. Ja, vi har selvfølgelig hatt kontakt via nett og skypemøter, men det er så ekstremt givende å bli enda bedre kjent med dem alle. At jeg som sitter i en annen del av landet, kan bidra til at en person som bor mange, mange timer unna har fått et nytt og bedre liv er for meg helt utrolig. At jeg kan være en del av og ta part i en annen person som jeg i utgangspunktet ikke kjente sin personlige reise er fantastisk stort. Ja, vi jobber selvstendig, men vi er en del av et stort, stort team som igjen bare vokser og vokser. Markedet er ufattelig stort og etterspørselen bare større og større, så det er jo helt logisk at det er vekst. Det er så deilig å være endel av et team. Vi drar hverandre opp, vi dytter litt på hverandre når vi trenger det, vi roser, deler erfaringer og lærer av hverandre. Kan det bli mer givende ? Ikke for meg iallefall. Det er forskning som også viser til at i grupper hvor man gir og tar,er de gruppene som er bra, positive og hvor samarbeidet settes høyt i fokus. Et godt samarbeid hvor man kan dele kunnskap, og lære av hverandre er utrolig viktig. For sammen blir man sterkere. Jeg har stor tro på det som står i overskriften : «together everyone achieves more». Det handler om å gi og ta, for alene vil man fort gå inn i et spor som er ensidig. Dessuten handler det om å lykkes sammen. Det gir mye mer enn å lykkes alene. Vi stoler på hverandre, og det er ingen tvil om at et godt team oppnår mye mer sammen enn når man står alene.

winnersSG16

TTT

Jeg er så stolt av dette som jeg kan være en del av. Jeg er utrolig takknemlig!

TEAM – Together everyone achieves more. 

Kontakt meg på eva@evatveito.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge