Tatt på fersk gjerning + etterlysning av vinner

God kveld ! 

Idag ble denne karen tatt på fersk gjerning. Han hadde nemlig klatret opp på oppvaskmaskinen, 
og der stod han fint og flott. Han eeeelsker oppvaskmaskinen vår. Jeg får aldri være i fred når jeg skal rydde inn eller ut av den. Med engang han hører det lille klikket når jeg åpner døren, så er han der på et blunk. Litt irriterende for meg, for han er nemlig litt i veien, men gøy for han. 
Å, som han koste seg på oppvaskmaskinen altså. Det er så mye spennende i den. 
Han måtte sende meg et søtt og siklende glis da, der han stod.
Det var dessverre ikke så lenge han fikk stå der, men jeg rakk ihvertfall å hente kameraet. Han blir kjempe sint på meg, og ikke minst skuffet når jeg tar han bort derfra.
 En bestemt liten kar er det helt sikkert at han er. Dog en søt liten kar også. Hihi.
Idag har vi hatt koselig besøk, og resten av uka kommer nok til å gå bort til mange koselige ting. Så jeg regner med at den uken også kommer til å føles ut som om den kun har mandag, fredag, lørdag og søndag. 
Til helga tenkte jeg å ta med meg Vesla på Karsten og Petra filmen, 
noen som har sett den ? 
Ellers må dere ha en feiende flott kveld. Nå skal jeg ha meg litt «bedtime» te i koppen, før jeg slenger kroppen i sofaen. 
Etterlysning av vinner
Jeg skulle gjerne hatt tak i Camilla, som vant deksel fra Caseapp. Du har gitt meg feil epostadresse. 
Hvis jeg ikke hører fra deg innen 20, må jeg nesten trekke ut en annen vinner. 

7 Comments:

  1. Herremin for ett sjarmtroll 😀 Så skjønn !!

  2. Åååå, så søt 🙂

  3. Hehe, ja de nysgjerrige små:) Leah er også veldig opptatt av oppvaskmaskinen, så når jeg skal rydde ut må jeg forte meg å ta kurven med bestikk ut så hun ikke tar i noen kniver. Hun er så kjapp, og i veien ja som du sier;)

  4. Hei du! Hvor er klærne hans fra ? Fiiiin blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge