Tar livet med ro

God morgen ! 

Dagen startet tidlig, før kl. 06.00. Det passet meg dårlig, siden jeg alltid sover dårlig etter trening. Idag er jeg helt skutt, og føler så og si at jeg har døgnet. Gjesp!! Veldig kjedelig det skal være slik, men jeg får bare holde ut. 
Lillebror er ihvertfall i sitt fulle ess. 
Det er derimot ikke mammaen. 
Idag skal vi ta det veldig med ro. Jeg må rett og slett lade kjenner jeg. Dessuten er det 17 mai feiring i barnehagen til Vesla imorgen, og ikke minst den ordentlige store 17 mai feiringen på fredag. Her skal det feires på dagtid og kveldstid. 
Så må jeg få kommet meg a jour med den pakkingen til Mallorca.
Lillebror er helt vill her, og akkurat nå har han det veldig moro med vår robotstøvsuger. Haha! Det gir jo meg litt tid til å sitte her, mens han blir underholdt av den. 
Vel, jeg får uansett avslutte. Jeg har litt planer for bloggen fremover også. Det skal bli forandringer her. Det håper jeg dere liker.
Ha en fin dag dere ! 

One Comment:

  1. La merke til at du sa robot støvsuger! Min mann har veldig lyst på det 🙂 Fungerer det sånn noenlunde? Dvs, hvordan fungerer det iforhold til møbler og slikt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge