TAPASAFTEN

Hei dere ! 

Denne helgen har vært fin. Jeg har vært i knallfin form, og det måtte feires med gode naboer, tapasaften med god drikke til. Når jeg er i form, kan jeg ofte overdrive litt. Så jeg lagde mat i nesten to dager, for å få et bra tapasbord. Det er jo så kjekt med tapas, for man kan sitte lenge ved bordet og bare småspise. Dessuten er det så mange gode smaker. Alt på en gang! I tillegg så er det lettvint, i og med at man kan lage retter dagen i forveien. Det byr på mye jobb da, men enkelte ganger er det absolutt verdt det. Vi storkoste oss med mat, drikke og hyggelig selskap, og jeg setter så pris på slike stunder når vi kan gjøre noe slikt.

Likevel kjentes det godt i kroppen, både på søndag og idag at jeg har holdt litt mye i det siste, så da er det bare å roe ned, slappe av og komme seg igjen. Av og til må man bare leve i nuet, ikke ta sorgene på forskudd, og bare kose seg. Det har jeg lært. Jeg føler at jeg er så flink ellers med å tenke helsefremmende, at noen ganger må jeg bare få lov til å kose meg, lage masse mat (som jeg elsker), være oppe sent og kose meg med vin med godt selskap. Det er viktig det også.

IMG_4166_2

 

IMG_4171_2

 

IMG_4169

 

 

Dessuten er det like viktig at man er flink til å finne på sosiale ting uten barn. Altså litt voksentid sammen med andre voksne. Man trenger jo ikke nødvendigvis å reise ut av huset og ordne barnevakt, når man faktisk kan være hjemme og invitere noen hjem til seg. Vi som foreldre har så godt av å tre litt ut av den «barneboblen» noen ganger også.

Er dere flinke til å være sosiale etter at dere har fått dere barn ? 

3 Comments:

  1. Fantastisk mat og en super gøy kveld snuppa:)
    I kveld skal vi få svettet ut litt på yoga:)

    Klem naboen

  2. Tapasbordet ditt så lekkert ut:) Aldri lagt tapas før, kan du dele noen oppskrifter?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge