TANKER OM NYE NYTTÅRSFORSETT

Hei dere ! 

Jeg stakk en tur innom her for å si hei. Idag har jeg en god dag, og gode dager byr på mange fine ting. Jeg har planlagt i hodet mitt at jeg skal få kartlagt hvilke ting jeg skal jobbe med i det nye året. Da tenker jeg på fysisk, psykisk og rundt om i omgivelsene. Dette er ting jeg har tenkt på og jobbet med i 2013 også, men i 2014 skal jeg prøve å jobbe enda mer med det.

IMG_3774

Det handler om helse, selvtillit, mestring og mental trening.

Som dere vet, gikk jeg ned 15 kilo i 2013. I desember skled alt av trening og kosthold ut. Jeg har vært endel syk, så å trene har ikke vært et aktuelt tema, og det å tenke på kosthold har vært umulig. Så skjedde det noe i begynnelsen av januar som gjorde at jeg falt litt utenfor meg selv. Men nå er jeg klar for å ta opp den tråden igjen. Og jeg er veldig sikker på at dere ønsker å være med på den veien der ? Ikke minst å høre mer om min måte å trene på og kosthold ? Eller hva ?

Uansett, så kommer det et lite innlegg etterhvert om mine tanker for hva jeg skal forbedre eller oppnå i 2014.

Har dere nyttårsforsett ? Hva er de ? 

7 Comments:

 1. www.interiornytt.no

  Så fint du har det!

 2. Jeg vil være med deg hele veien! ❤️ Du inspirerer meg til å trene og til å tenke på hva jeg putter i munnen også! Stå på snupp! Du er gull! ❤️❤️❤️

 3. Har fått med meg at du har gått igjennom tøffe tider.. Håper alt går bedre nå <3 Du er sterk!:))

  Nyttårsforsettet her også er sunnere livsstil og trening 🙂 I år igjen.. hehe!:P

 4. Gud vilken mysig bild! 🙂
  // http://forskalle.blogg.se

 5. Jeg har bestemt meg for å gå ned 20 kg dette året, rett og slett fordi jeg ikke trives i egenkropp 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge