TAKKNEMLIG

Ahhh, fredag! Min favorittdag. 

Denne uken har bare faret forbi. Jeg har vært i en fin form, og da har jeg en tendens til å bli helt oppjaget og giret av det. Jeg kan nok overdrive litt da, men sånn blir det. Jeg ønsker å leve i nuet på mange måter, og en av de er ved å leve når jeg først kan. Jeg har jo blitt superopptatt av trening, og jeg gjør det meste jeg kan for å ha en bra livskvalitet. Ikke minst for å kjempe imot et udyr som bor i kroppen min. Det udyret sover heldigvis godt akkurat nå.

Jeg gjør alt jeg kan for at livet skal være bra. Ingen kan komme å si at jeg ikke prøver. Jeg føler jeg spiser riktig, trener regelmessig, tar et godt kosttilskudd (aloe vera gel) og prøver å leve så rolig som mulig. Det er den siste tiden jeg har følt at jeg klarer å puste igjen. Det siste halvåret i 2013 har jeg følt at jeg har hatt hodet under vann. Jeg har rett og slett ikke fått puste. Det har vært altfor mye for meg. Derfor er det deilig nå at jeg faktisk klarer å holde hodet over vann, og at jeg klarer å puste igjen. Puuh.

Så det er da jeg tenker over ting, og får en god følelse inni meg. En følelse av takknemlighet.

IMG_4693

Lysene i huset er tent i hver eneste krik og krok, en kopp med grønn te og et blad i fanget er for meg helt nydelig.

Ja, jeg er sliten , trøtt og alt det der som hører med på kveldene, når man er småbarnsmamma. Men jeg er fortsatt veldig takknemlig og fornøyd.

For en klisjè av et innlegg, men det er rett og slett det her som er sannheten akkurat nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge