Tacofredag

Hei dere ! 

Hvem elsker ikke den gode følelsen fredager gir ? Og jeg gjetter at det ikke bare er oss som har hatt tacofredag idag ? 
Vesla fikk velge hva vi skulle ha til middag idag, og da ble det taco. Noe som er raskt, enkelt og godt.

Siden jeg er på diett og holder på å bli » fit for fight » spiser jeg ikke tacoshell eller lefser. Istedenfor lager jeg meg en stor og deilig salat, som jeg koser meg med. Den blir alltid så god, og ikke minst mettende. 

Her har vi spist ferdig, og barn og voksne er mette. Gubben satt seg i spisestuesofaen for noen minutter siden, og nå sitter/ligger han der og snorker. Godt det er fredag, og helg. Her skal vi nemlig ta det med ro med hussysler og jeg må finne frem sommertøy til Mallorcaturen.

Før den tid må jeg ta en runde med støvsugeren på kjøkkenet. Kjøkkenet ser ut som om det skulle vært herjet av en tornado. Hjelpes! Jeg kjenner jeg blir helt stresset innvendig av å se på det. Så noe må gjøres før jeg unner meg selv og stompen en fin kveld i sofaen.

Ha en alldeles så flott fredag dere ! 

6 Comments:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  • Hei! skjønner ikke hvorfor det står at denne kommentaren her er fjernet? Hmm.. 🙂 Uansett skulle jeg skrive at det virker som om ganene til barna modner litt etter litt, og det er bare bra 🙂 Ihvertfall veldig godt for oss foreldre også .

 2. Ingen fredag uten taco ♥
  Ha en super helg!

  Klem fra Hilde

  PS: Konkurranse hos meg nå om du vil være med

 3. hei 🙂 når drar dere til mallorca? Vært der i slutten av mai, starten av juni to ganger, og det kan være veldig kjølig på kveld. vi kom ikke unna strømpebukser under kjolene, og en liten jakke over 😉 greit å vite på forhånd så man har med litt «varmere» klær også. Det var også kaldt i vannet, er vel tidlig på sesongen så ikke oppvarmet noe særlig enda. Ellers er jo Alcudia bare så flott!! Regner med dere skal dit? Er nok favorittplass for barnefamilier 😉 Vært der tilsammen fem ganger, og stranden er jo bare så hærlig!!! god tur 😉

  • Hei! 🙂 Vi reiser i slutten av mai. Hørt så mye forskjellig, men tror nok at det absolutt er kjøligere der enn sist vi var der. Tar nok med litt bukser, tynne gensere o.l i tilfelle kjølige morgener eller kvelder. Vi gleder oss 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge