TA OVER HELE VERDEN

Hei dere!

Idag var en slik morgen, hvor jeg føler jeg står opp etter en natt med tredje verdenskrig i kroppen. Jeg fikk heldigvis karret meg opp av sengen, og klarte å gjøre hver morgens gjøremål, nemlig få stelt barn, ordnet med frokost og ikke minst levere de på skole og i barnehage. Uansett hvor tungt det kan være for meg og min kropp, går likevel hodet inn i en zombiemodus. Det eneste jeg tenker er å få gjennomført, og det klarer jeg jo forsåvidt alltid uansett hva det skulle være. Idag kjente jeg forøvrig at kroppen skrek etter mer søvn og hvile, så ettter jeg leverte Lillebror var det bare å få karret seg hjem i seng igjen. Jeg sov i TO TIMER! Noe som er unormalt mye for meg, men siden jeg kjenner kroppen min såpass godt, vet jeg at det trengtes sårt. Jeg tenker at søvn er noe av det viktigste man forer kroppen sin med. Nok søvn og hvile er så viktig, og er du trøtt, så passer du på å få i deg riktig kost , mosjon og kosttilskudd, i tillegg til nok søvn.

Så var det bare å karre seg ned trappen nok en gang, etter jeg hadde våknet. Tok meg en kaffekopp og laget meg en nyyyydelig smoothie med verdens beste proteinpulver Fra Forever. Smoothien ble bare så utrolig god, og den var så kald og forfriskende. Så var arbeidsdagen min nok en gang igang. Jeg elsker forsåvidt mandager, og hverdager, for jeg har verdens beste jobb. Jeg må jo helt ærlig innrømme at det etter en helg med koselige familieaktiviteter også er godt å være alene hjemme, styre og stelle slik som man vil , jobbe og nyte stillheten.

IMG_8988

 

IMG_8985

 

Idag er det fullproppet dag med ulike ting som skjer businessmessig. Jeg er klar for en herlig arbeidsdag, med sunn smoothie innenbords og ikke minst to timer på puten nå på formiddagen, er jeg klar for å ta over hele verden jeg. Hoho! Neida.. Joda..

Jeg lurer på om det bare er jeg som må legge meg nedpå noen ganger på formiddagen ? Hender det at dere også må det ? 

Ha en strålende dag herlige lesere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge