Sur padde og svett i øra

God kveld dere ! 

Idag har jeg vært på jobb, og det gikk så som så. Godt å være tilbake på jobb igjen, men den forkjølelsen er bare så fryktelig seig. Det endte med at jeg kom hjem sur som en «PØDDE» som min nabovenninne Hobbyvimsa sier, i og med at energien var totalt borte. Hoho! Stakkars Mannen. Enkelte dager er det vel slik at vi damer har en tendens til å synes at alt er feil ? Vel, idag var den dagen. Og da tror jeg faktisk ikke det er noe godt å være mannen i huset heller, for det er jo som regel han det går utover.

Jeg tok meg sammen etter kort tid da, og fikk samlet meg litt, så fikk jeg også tvunget meg selv til å smile litt. Det hjelper som regel. Haha! Er det noen som kjenner seg igjen her ? 

Uansett, så fikk vi roet ned barna etter litt hyl, latter og lek. Så var det bare å få slått på barnetv, og servere de kveldsmat som piknik på gulvet. Det er alltid en slager hos oss.

IMG_2084Jeg fikk sneket meg litt unna. Tent noen lys, og rydde unna litt leker. Det er obligatorisk her i huset, når kvelden kommer. IMG_2086Elsker levende lys, og mørke høstkvelder jeg.

Lillebror er virkelig i sitt fulle ess om dagen også. Ikke nok med at vi har en skravlebøtte på fem år her i huset, men nå har jammen meg Lillebror blitt like skravlete. Bare at mye av det som blir fortalt er helt uforståelig for oss. Og om han ikke prater med oss, nei da prater han med seg selv. Går rundt og rundt, hit og dit, jobber, setter på plass ting, løper og klatrer, mens han skravler og skravler. Det er jo så vittig å høre på !

IMG_2065

Så med Lillebror som skravler som en foss på et uforståelig språk og Vesla som har utrolig mange underlige spørsmål og utrolig mye på hjertet rundt middagsbordet, så er det igrunn helt umulig å være sur som en padde som jeg var når jeg kom inn dørstokken idag. En klarer jo ikke å la vær å smile, når de to små sjarmerende tøysekoppene av noen skravlebøtter setter i vei og skravler ørene våre svette.

Sukk, vi er jo så heldige ! 

Er det flere her som opplever å være sure som padder etter jobb ? Hihi!

3 Comments:

  1. Uffda, så kjedelig med en slik dag, men det har vi nok alle fra tid til annen 🙂 Man setter i alle fall større pris på de litt bedre dagene når man har en slik en nå og da 🙂 Piknik på gulvet hørtes forresten vanvittig koselig ut, umulig å være sur da vel? 🙂

    ♥ Lizbethosnes.com

  2. Haha, jeg kjenenr meg i allefall igjen. Her er det stakkars mannen som d går utover hvis jeg kommer hjem som ei sur padde også 😛 Prøver å skjerpe meg innimellom, men av og til bare renner d over og jeg finner «rot» og «skrot» over alt som gjør at jeg blir suuuuur 😛 Heldigvis går det raskt over – legger meg som oftest veldig tidlig disse kveldene for det som oftest et tegn på at jeg trenger å sove skikkelig ut 😛

  3. Ha ha sure som pøddur begge to:)
    Er det ca en gang i timen jeg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge