Sukkersøte leker fra Jabadabadoo

Hei dere ! 

Snart er det jul dere, og jeg er i full gang med julegaveplanlegging. Her har jeg allerede startet å handle inn, og jeg håper jeg klarer å bli ferdig med gavene tidlig i år. Da kan jeg heller bruke tid på å lage fin innpakking, og å kose meg med familien. Jeg gleder meg!

Uansett, så er jeg ofte nå og saumfarer nettet for fine julegaver, og idag tenkte jeg å tipse dere om merket Jabadabadoo. Man skal lete lenge for å finne noe mer sukkersøtt en disse tingene fra Jabadabadoo.

jabadabadoo

Er dere ikke enige ? Her kan man finne alt fra balansesykler, stoler, instrumenter, lekekasser, krakker og lekemat. Dette merket har et utrolig stort utvalg, og det beste av alt, er at alt dette og mye, mye mer kan du handle på en og samme nettbutikk; Jollyroom.

Lekene er så søte at man nesten kan spise de opp, og det beste av alt er at jeg synes at prisene ikke er så stive. Ofte finner man slike treleker som er ganske forseggjort til ganske så stive priser. Men jeg synes det her abslolutt er overkommelig.

Ta en titt, og se om dere finner noen fine julegaver til barna deres, barnebarn eller noen dere kjenner ? Dere finner lekene fra Jabadabadoo HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge