Strikketøyet er funnet frem igjen..etter tre år

Hei dere ! 

Da får jeg gi etter for strikkepresset der ute, og jeg har endelig funnet frem strikketøyet mitt igjen. Det er flaut å si det, men dette teppet begynte jeg på i 2009, før Vesla ble ett år. Dette skulle Vesla ha i vogna si. Jeg strikket ganske raskt og iherdig i begynnelsen. Så gjorde jeg en stor feil, og jeg begynte å miste lysta på å strikke. Heldigvis rettet Svigermor opp den feilen, men jeg fant ikke motivasjon til å gidde å begynne igjen. 
Jeg har aldri vært noe strikke eller håndarbeidsmenneske heller, men jeg har så lyst å bli det. Rett og slett fordi jeg synes det er så mye flott strikket tøy der ute, og jeg har virkelig lyst til å få til noe slikt. 
Nå strikker jo ALLE den Skappelgenseren, og jeg synes den er kjempe fin og moteriktig. Så mulig jeg begynner på den etterhvert. Vi får se. Tør egentlig ikke ta på meg et for stort prosjekt, for er redd jeg går lei, og legger fra meg strikkepinnene i tre nye år igjen. Haha ! 
Her er teppet jeg begynte på i 2009 : 
Det er nå funnet frem igjen. Vesla kan nok ikke bruke det lenger, med mindre jeg lager et stooort teppe. Men nå vil jeg bare bli ferdig med det, og begynne på noe annet. Så det blir en rad til, så kan Lillebror bruke det eller noe sånt. 
Jeg er ikke noe flink til å strikke, og kan egentlig bare strikke på den enkle måten, 
men jeg er ivrig etter å lære meg mer om strikking. 
Hva skal mitt neste strikkeprosjekt være ? 
Noen som har tips til noe enkelt og fint ? 

29 Comments:

 1. Oj, nice! Fine farger 🙂 Ønsker meg sånt!
  Hilsen din manns tvillingbrors kone 😀

 2. Så fint teppe ditt er 🙂
  Om du søker på : Strikkesida på facebook så er det utrolig mye fint.
  Jeg er selv bare 18 år å har strikket siden jeg var 12, kjempe gøy! 😀

  Du kan lære fletter å strikke flettelue til de herlige barna dine, jeg holder på med min andre flettelue 🙂
  Lykke til! 😀

 3. Jøss,, teppe.. det har jeg ikke tenkt på.. Tusen takk for flott inspirasjon.. Hvilket garn bruker du her?

 4. Så fint det var! Jeg er ikke så veldig flink å strikke selv, men etter et par videoer på youtube ble det straks mye lettere. Jeg har strikket babyteppe til begge barna, et i perlestrikk fra boken myk start, og et i flettestrikk fra drops design. Drops design er en side på internett med veldig mange fine gratis oppskrifter, og myk start er en bok med masse nydelig babytøy som er veldig enkle å strikke. Anbefaler den boken 🙂

 5. Hei høpp!!

  Jøsss!!!Du har jo strikke talent,flink du:)

  Jeg er ikke flink til å strikke,og denne skappel genseren skulle være både idiot sikker oppskrift og lette å strikke.Er ferdig med bakstykke og godt i gang med framstykket…Så klarer jeg klarer du.Dette er min første genser:=)

  Klem naboen:)

 6. Flott teppe du strikker, nydelige farger.
  Du må hive deg på skappelbølgen 🙂 Om du kjøper garn på Drops (tynn alpakka og Vienna) koster genseren i voksen str ca 350 kr. Ikke så verst det, så strikkes den i en fei.
  Nyt dagene.

 7. Skappel genseren tror jeg er et fint valg hvis man skal lære seg å strikke. Vurderer selv å prøve meg på den, og jeg kan så vidt strikke et skjerf 😛

 8. Ååå så fint det var 🙂 du får gi det i presang til noen du er glad i 🙂

 9. Fint! flink du er! jeg gleder meg til mormor skal strikke Skappel genseren 😀 Hadde sikkert klart det selv om jeg hadde sittet ved siden av mormor. Men… siden hun bor så langt vekke, er ikke det lett.. 🙁 Hiv deg på skappel genseren du da 😀

 10. Strikk puter???:):)Det er jo sååå fint!

 11. Har du oppskrift på det teppet ditt? Garn og pinne str..? Det var veldig fint! 🙂

 12. Så fint det blir :). Hva med at ditt neste prosjekt blir skappelgenser? Blir ikke letterer enn det 🙂

  Ha en fin helg 🙂

 13. Jeg kan heller ikke strikke ,men har strikket grytekluter,men må ha hjelp til å legge opp hihi)))
  Genser tør jeg aldri begynne på.Den hadde jeg aldri fått til.Desverre har jeg aldri brydd meg om håndarbeid.Jeg nektet å strikke og hekle på skolen,og utrolig nok slapp jeg unna.Læreren skjønte nok at det ikke lå for meg)))))
  Men det er ingenting som er så fint som hjemmelaget.Så du får nok til skappelgenseren.Gidder ikke ha den siden den er på annehver jente ))).

  Bjørg.

  • Hehe.. ! Her også. Jeg er ikke et håndarbeidsmenneske, men jeg prøver da. For jeg synes alt hjemmelaget og hjemmestrikket er så fint. Jeg er så lett påvirkelig , så jeg må nok ha Skappelgenseren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge