Strikkeprosjekt på gang …

igjen…

Det er jo høst og innekos som igjen betyr at det blir bedre tid til strikking. Som jeg har nevnt tidligere, så er jeg en sneglestrikker. Jeg brukte jo tre år på teppet til Vesla, og nesten ett år på Skappelgenseren min. Men jeg blir jo ferdig en gang da, bare at det tar litt lang tid.

IMG_2070

Nå strikker jeg en brun Skappelgenser til Vesla. Den er ikke helt etter oppskriften, så den er litt mer «inspirert». Den blir nok litt smalere, så hun slipper å føle at hun har på seg et telt. For Skappelgenseren er jo i utgangspunktet en veldig stor genser.

Ellers håper jeg at det går litt raskere med denne genseren her, enn ett til tre år. For jeg har noen planer om å strikke noen pannebånd til barna før vinteren er omme. Kanskje litt vel optimistisk, men vi får nå se da.

Er dere raske eller trege med strikkepinnen ? 

2 Comments:

  1. WOOOOW vad flink du er!!! Jag vill också ha Skappel genser men kan bara inte sticka med mina onda händer 🙁
    Den där färgen kommer bli vacker på din lilla skatt alltså <3

    Goda klemmer fra //Sessan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge