STRAWBERRIES

Hei dere ! 

Så deilig med ferie og kos. Idag reiste vi en tur til en gård med selvplukk av jordbær, og det var igrunn ganske koselig. Litt sent i sesongen, men fikk tak i ganske mange fine bær likevel. Begge barna var røde rundt truten og røde i håndflatene. Et ganske typisk tegn på at man har vært å plukket jordbær.

DSC01239

DSC01238

DSC01235

DSC01244

Typisk ekte norsk sommer er jo å spise jordbær til det tyter ut av ørene på alle. Og det har vi gjort idag, mildt sagt. Det var like før det skulle tyte ut alle andre plasser også. Haha! Lillebror nektet å ha favoritten brødskive med jordbær på til kveldsmat. Han hadde fått nok! Så nå har resten av jordbærene gått til syltetøy. Når det kommer til plukkingen så storkoste barna seg, og det tok tid før de ville reise hjem. Et bra tegn! Dette kan vi med andre ord gjøre flere ganger.

Ellers nyter vi fortsatt late dager her hjemme. Mannen er hjemme om dagen og jeg er hjemme, og det er så godt. Jeg setter så pris på det at Mannen kan være litt mer sammen med barna han også. Imorgen tar de seg en liten tur i barnehagen, før det blir en lang ferie før skolestart for Vesla, og ny barnehage for Lillebror.

Life is good!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge