STØY MÅ BORT

Jeg kan være temmelig fokusert, men jeg kan også være lett å distrahere. Så jeg har siden jeg fikk barn vært flink til å utelukke «støyende» personer fra livet og ikke involvere meg så mye i konflikter og drama. 
Noen kan kalle meg konfliktsky, men jeg har dessverre ikke et behov for å ta opp alt som foregår i hodet mitt som handler om alle andre. Det igjen skaper mye støy. I mitt hode unødvendig støy. Behovet mitt er ikke der. 

Så har man alle spillforespørslene på Facebook, og enkelte som klager mer enn andre på statuser. Noen som også ytrer sinne for ditten og datten. Det er sikkert mange som synes det er ineressant å delta i sånt, men jeg forsøker å unfollowe slike mennesker. Det er mange jeg ikke trenger å følge, og hvis fokuset mitt er å bli kvitt støy så bør jeg også gjøre tiltak som tar bort støy. 

Folks meninger. Alle vil ikke like deg. Mange mener mye. Andre lyver om deg og tror de vet alt om deg. De følger deg daglig på Snapchat og Facebook, men liker aldri noen ting av det du legger ut ,ei heller kommenterer bilder. Jeg ser det så tydelig, men jeg har bestemt meg for å simpelthen DRITE i det. 

Hvis jeg involverer meg i for mange ting på engang , så kan jeg også miste helt fotfeste og gå rundt meg selv. Jeg blir distré, glemsk, klarer ikke å gjøre noe nyttig, og blir supersliten av å ikke gjøre noen verdens ting. 

Det samme gjelder hvis jeg er for mye sosial. Jeg er ikke et veldig sosialt menneske. Ja, jeg er glad i mennesker, men jeg må begrense meg noen ganger. Har det vært en helg med mange mennesker rundt meg og masse besøk, trenger jeg å isolere meg noen dager i den kommende uken. Jeg er superglad i å pusle for meg selv, så alenetid er ekstremt viktig for meg for å beholde fokuset. 

Noen spørsmål jeg har begynt å stille meg før jeg går inn i en situasjon eller lignende er ; er dette nødvendig ? Hva for noe godt får jeg ut av det ? Vil det være verdt det ? Kanskje noen spørsmål du også bør være flinkere til å stille deg selv ? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge