STORY OF MY LIFE 

Er du også en av de som blir oppgitt av deg selv?
Noen ganger får jeg lyst til å slå meg selv i hodet med en flaske. Jeg er en småvimsete jente. Spesielt hvis det er mye som skjer i livet, samt når jeg har ekstra mye tanker i hodet. Jeg har opplevd å legge bilnøklene mine igjen på disken, når jeg betaler. Så uten å oppdage at de er borte, kommer det noen løpende etter meg for å gi meg de. Jeg opplever å sitte på et foredrag, med mobilen liggende på bordet. Så når jeg er klar for å gå, går jeg UTEN mobilen. Jeg kan gå rundt i huset med et mål og en mening, og så ender jeg noen ganger med å vandre rundt og tenke: «hva i søren var det jeg skulle gjøre igjen?» Så vandrer jeg bare rundt forvirret. Og hvor mange ganger har jeg kjørt fra lommeboken min hjemme til en annen by? Jeg har ofte noen ærender, som innebærer penger, men uten lommebok kommer man ikke langt. Så da ender det med at jeg kjører hjem i sinne, eller i ren forbannelse på meg selv. Det aller mest irriterende jeg har vært borti til nå, er å glemme å sjekke passene. Og når man sjekker de dagen før man reiser, og finner ut at det ene ikke er gyldig, DA kjenner man igjen den følelsen av at man får lyst til å slå seg selv i hodet med en flaske igjen… 

Story of my life.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge