Stjernetapet til lillebror sitt rom

Hei dere ! 
Lillebror sitt rom er fortsatt ikke klart, men vi har ikke stresset med det. Huset i seg selv har mange prosjekter, og stakkars Gubben kan ikke klone seg selv. Vi har det meste av det vi trenger klart til å gjøre ferdig rommet til Lillebror helt ferdig nå. Lillebror sitt rom skal selvfølgelig bli lyst og delikat, akkurat som resten av huset. Det meste skal bli hvitt, men jeg har funnet ut at han skal ha en vegg med tapet. 
Tapeten ser slik ut : 
Nå har jeg fått helt dilla på stjerner, og den tapeten har jeg hatt lyst på SÅ lenge. Egentlig var tanken tidligere å tapetsere den ene veggen til Vesla med rosa stjerner, men nå fant jeg ut at vi likegodt kan bruke den tapeten på rommet til Lillebror.

Sant den er fin ? 


TO BE CONTINUED…….

17 Comments:

 1. Det blir nok knall fint på gutterommet 🙂
  Blir spennende!

 2. Jeg Elsker stjerner selv, syns tapeten var kjempefin 🙂

 3. ELSKER den tapeten! har så lyst på den. Bare i rosa da 😉

 4. Så nydelig tapet.. Vi skal pusse opp rommet til Cornelis etterhvert også. Og det er så lite at det bør være i lyse farger. Og her fikk jeg et skikkelig bra tips.. Jeg bare elsker stjerner..

 5. Den var kjempefin.Som med resten av huset deres)))

  Bjørg-

 6. Det kommer til å bli kjempenydelig. Du har veldig god smak 🙂

 7. Den tapeten er helt skjønn, mellomste her har den og jeg er rååå fornøyd 🙂 Har bilder på bloggen om du vil se 🙂

  Klem klem

 8. Lillebror har den tapeten her i huset og jeg er strålende fornøyd!:)

 9. Hvilket merke er taperen og hvor kan man få tak i den?:-)

 10. Hvor er den i fra?

 11. Christine Dubec

  Kjempefin, tenkte å ha sånn på en vegg på rommet til sønnen min, men ønsker den i mørkegrå. Vet du hvor jeg kan få tak i den?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge