Still meg spørsmål

Hei dere ! 

SPØRSMÅLSRUNDE

Jeg føler meg litt skyldig. Dere skjønner det at jeg er grusomt dårlig å svare på mail. Jeg får ofte spørsmål og henvendelser på mail eller på Facebook, og det kan ta år og dager før jeg svarer. Av og til glemmer jeg det til og med helt bort. Jeg skal bli flinkere, jeg lover! 
Siden jeg føler meg så skyldig, så synes jeg at dere heller kan stille spørsmål her på bloggen. Altså i kommentarfeltet. Det er så mye lettere å svare da. Jeg synes også det er bedre å få spørsmål her. Så da tar jeg like godt å starter opp en spørsmålsrunde nå.
Så hvis du lurer på noe, kan du ikke stille spørsmålet eller spørsmålene her i kommentarfeltet da ? 
Alle spørsmål er lov å stille. Så skal jeg gjøre mitt beste med å svare. Okey ? 

Men hvis ingen lurer på noe, og ingen har noen spørsmål så er det greit det også. Hehe. 
Fyr løs i kommentarfeltet her hvis du lurer på noe. 


Det kommer svar i eget innlegg etterhvert 
( hvis det dukker opp noen spørsmål)

14 Comments:

 1. Da lurer jeg fælt på hvorfor øyebrynene dine er «feil laget»/formet?

  Bryn skal jo være brede mot midten over nesen og smalere utover…men dine er motsatt.

 2. For et tåpelig spørsmål over her. Jeg lurer på hva mannen din synes om alt det rosa dere har i huset ?

 3. Hei 🙂
  jeg lurer på hvilken jobb du har? Og når skal du begynne å jobbe igjen? 🙂
  Ellers lurer jeg på om du har tid til å være sammen med venner, om du har mange venner? Ser (kan være jeg som ikke har lest det bare, hehe) du sjelden skriver du er sammen med venner… Bor det mange rundt dere, bor dere i en liten bygd? 🙂

 4. Jeg lurer på hvor lang tid husbyggingen har tatt, og hvor dere bodde før? Hvor lenge har du vært interresert i interiør? Var ikke du blogg for Varden eller noe før? Eller husker jeg feil? Hvor lenge i strekk sover minstemann på natta?

  Elsker forresten bloggen din, og syns du er kjempeflink. Stå på!

 5. Jeg lurer på hva Vesla, Gubben og Lillebror egentlig heter? 🙂 Synes det er litt gøy at du kaller dem for det, minner meg litt om Anne Cath Vestly og Knerten :p

  Synes også du har en kjempefin blogg, blir så inspirert av deg! 🙂

 6. Hvorfor bruker du «Vesla» og «Lillebror» og ikke de ordentlige navnene deres?

  Kunne du tenkt deg å skirive litt mer gullkorn Vesla kommer med?:D Det er jo så morsomt å lese. Hun er jo helt nydelig!

 7. Hei:)
  At det går an å stille så frekke/tåplige spørsmål. Synes du har en fin, ærlig og inspirerende blog, for oss som er på samme sted i livet. Det meste av det som er spurt om her finnes det vel svar på i bloggen, dersom man har fulgt med en stund…

 8. Heeei, jeg er en ung kommende mamma og lurer på hva slags vogn/vogner dere har til Isak/ Isak og Sara??

  Hilsen en som ville blitt veldig gald om hun hadde fått bilde av dem å<3

 9. Hei på deg 🙂

  1. Hva er den største forandringen etter deres siste gull kom til verden?
  2. Hvordan er lillebror?
  3. Hvordan takler vesla å ikke ha alt oppmerksomhet lenger?
  4. Vil du beskrive deg selv med 3 ord?
  5. Hvordan er det å få nr 2 iforhold til nr 1? Du blir vel tryggere med nr 2?
  6. Er du veldig bevisst på hvordan du kler barna dine? Føler liksom ikke at vi ser vesla ofte i «typiske» barnekler. ( med tegneseriebilder f.eks)

  Liker veldig godt bloggen din 🙂 Og du har kjempe fine øyenbryn etter min mening!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge