Stelleveske med stjerne

Hei dere ! 

Jeg har alltid hatt veskedilla, og nå etter jeg har fått barn kan man kanskje kalle det stelleveskedilla. Neida, det er ikke så ille. Men jeg har ihvertfall fått meg ny stelleveske, som jeg simpelthen elsker. 
Mye bedre enn min gamle som hadde ti tusen lommer. Den var veldig praktisk, men med et rotehode som meg, og ti tusen lommer, så ble det rot og kaos i både veska og hodet mitt. 
Nå har jeg fått meg en eksklusiv stelleveske, som faktisk vil være like fin og praktisk å bruke etter stelleveskeperioden også. Vesken er kjøpt på Samsofie.no , som også er en av mine annonsører her på bloggen. De har et stort utvalgt av barneklær, i tillegg til nydelige stellevesker. Stellevesken er fra Smallstuff og er i eksklusivt italiensk skinn.
I disse stjernetider, så passer den jo helt perfekt. Jeg har jo stjernedilla som alle andre har nå. 
Vesken er utrolig lekker og eksklusiv, og den kommer i flere ulike farger. 
Det beste av alt er at den ikke har ti tusen forskjellige lommer. Den har tre store rom og en liten lomme til  for eksempel mobil og nøkler. Utrolig kjekt med de tre store rommene. Jeg har et rom til meg selv og mitt bruk. Et annet rom til Lillebror sine bleier og det som trengs til et bleieskift, og et annet rom til litt mat, leker, smekker og lignende. Superkjekt, praktisk og ryddig. Vesken er heller ikke for liten eller for stor i størrelse. Den er akkurat perfekt. Jeg er lav, så en veske kan fort bli en stor bag for meg, men ikke denne. Akkurat perfekt stor. 
Det følger med en lang stropp som er kjekk å ha, når du skal henge den på vogna. Inne i vesken er det en stellematte. 
Fargen jeg har heter kastanje, og jeg vil si at den går til alt. Det var nettopp derfor valget falt på denne. 
En nydelig stelleveske jeg er kjempe fornøyd med, og som jeg anbefaler videre til dere. 

9 Comments:

 1. nyyydelig!! er så gla i den! vi er heldige ^^,

 2. Åhhh jeg er så misunnelig. Har såå lyst på denne i grå altså, den er aldeles nydelig. Tror det må være den fineste veska jeg har sett noengang :p hehe
  Men den er dyr da….og nå har vi i grunn nok med oppussing og nye møbler å bruke pengene på dessverre:/
  Men jeg savnet bilde av deg med den på da;) hehe

  Jeg er veldig lav, så er redd den blir for stor for meg:S

 3. Hvilken farge har du den i? 🙂

 4. Den har jeg i fargen cognac. Er super fornøyd med den. Venter ikke baby før i januar, men bruker den allerede.

 5. Kjempe fin, den fikk jeg lyst på også 🙂 Er innom bloggen din ofte og du har en fantastisk hjem med flotte personlige detaljer, får masse inspirasjon fra deg 🙂
  Jeg synest spessielt det hjemmelagde spisebordet er utrolig flott og jeg er på tanken på å lage noe lignende, derfor lurer jeg på hvor dere har fått tak i selve bordplaten og om du evnt kan legge ut fremgangsmåten ? Ha en strålende dag. Hilsen Nina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge