Status på Skappelgenseren

Hei dere ! 

Ikke helt friske her i huset. Host, hark og det som hører til. Men vi gjør det beste ut av det. 
Her er statusen på Skappelgenseren min : 
Jeg har kommet lenger, men er ikke mye jeg rekker å strikke hver dag. Men alle monner drar, tenker jeg. Og jeg kan ikke innbille meg at genseren vil bli ferdig på en dag, selvom jeg er ganske utålmodig av meg. 
Planen i hodet mitt er at Vesla og Lillebror skal få en Skappelgenser hver. Lillebror får få en litt mer maskulinversjon. Vesla valgte ut farge her om dagen, og hun ønsket at de skulle ha lik farge på genserne. Så garn til de genserne er på vei hit, for jeg bestilte de likegodt. Da blir jo genserne faktisk ganske rimelig med garn fra Drops også. Jeg synes det er veldig gøy å strikke nå, og håper at iveren varer. Jeg er jo trossalt nybegynner , så det er mye jeg ønsker å lære. 
Nå får jeg mate Lillebror her. Han er sulten og utålmodig. 
Dere hører fra meg senere ! 

12 Comments:

 1. God bedring til dere alle:)

  Genseren blir kjempe fin:) Utålmodig her også,og strikking er ikke helt mitt felt,blir fort lei:)

  Nyt dagen skjønne:)

  Klem Linda:)

 2. Herlighet for noen nydelige barn du har :)!
  Datteren din er «prikk lik» min niese.

  Mvh, Elisabeth

 3. Den så ut til å bli veldig fin! Hva slags garn bruker du?

 4. Strikking gir mye glede og flotte plagg:)))

  Hvilket garn strikker du med? Har strikka genseren selv, men valgte helt feil, garn, så den lir brukt som seng til pus:)
  Mulig jeg må prøve meg på en til?

 5. Så flink du er!! har lyst å strikke slik selv 😀

  Ha en fin Fredag,
  Nattaklem fra Jatte:)

 6. De gensrene er UTROLIG deilige… Mammaen min strikket en til Vilde på 1 år, den var alldeles praktfull. Så det spørs om jeg må ønske meg en selv. Skulle jo helst ønsket at jeg kunne å strikke selv, men der er jeg ikke SÅ god.

  Gleder meg til å se genseren ferdig!
  God helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge