Sporty mamma, og vinner av Liberokonkurranse

Hei dere

Igår strakk tiden ikke til for at jeg kunne klare komme med en oppdatering her på bloggen. Jeg har de siste dagene vært alenemor, og er det egentlig idag også. Gubben jobber overtid, så da må det bare bli slik. Kjenner det er helt annerledes når han ikke er hjemme, samtidig som det egentlig går veldig greit. For etter barna er lagt blir det jo heller til at jeg gjør husarbeid enn å sette meg ned i sofaen med han. 
Så igår var jeg effektiviteten selv. Rakk utrolig mye fra morgen til kveld, til og med en joggetur. Det verste jeg vet er faktisk å jogge, og jeg sliter med ankler og ledd som gjør at jeg kjenner det ekstremt godt når jeg er ute å jogger. Likevel følte jeg at jeg ikke hadde noe valg. Siden Gubben jobber så mye overtid, og jeg er alene med Lillebror på dagtid, så var det bare å plassere han i vogna og få tatt en tur. Jeg tror det dukket opp et tegn oven, om at jeg ikke skal jogge, fordi når vi var inne i den svarteste skogen, så begynte det selvfølgelig å regne. Mer, mer og mer. Jeg hadde jo ikke regntrekk på vogna til Lillebror. Så da var det bare å snu og jogge fort hjem igjen. Så når vi da nærmet oss huset igjen, sluttet det å regne. Absolutt et tegn! I tillegg til det har jeg fått vondt i lysken etter denne lille turen. Hehe. Men jeg håper jo at jeg en eller annen gang skal like å jogge da. Styrketrening er moro synes jeg, men jogging, hjelpes så grusomt. Er det bare jeg som mener det ? 

Vinner av Liberokonkurranse

Uansett, så er jeg forsinket med å publisere vinneren av Liberokonkurransen .
Siden det var så utrolig mange gode tips jeg hadde fått inn, måtte jeg få hjelp av random.org.

Vinneren som ble trukket ut er :

Nå er Liam snart to år, og han kan komme å si «bæsj», og ønske ny bleie.. Selv om han er stor og travelt opptatt, bruker vi en god del tid på å benevne alt rundt oss, og øve på ord når vi steller. Alle kroppsdelenes navn, og alle tingene på badet, mennesker han har rundt seg sine navn og alt mulig rart. I tillegg prøver jeg å fortsette med massasje innimellom når vi har god tid. Med en søster som fysioterapaut har jeg fått instrukser fra begge barna var små. Uansett så prøver jeg å forberede han på bleieskiftet. Ingen ville vel likt å bli revet ut av noe man holder på med, så jeg gir et lite forvarsel ett minutt eller to før vi går på badet. Så benevne/øve på språk, massasje og forberedelse er mine bleieskift-tips 🙂

Maren

Gratulerer så mye, Maren ! Send meg din adresse.7 Comments:

 1. Så flink du er, som optimistisk drar ut på joggetur MED vogn, selv om du ikke liker det 🙂 Synes du er kjempeflink!

  Jeg er heller ikke noe stor-fan av jogging. Har aldri likt det, men har liksom bestemt meg for å lære meg til å like det. Så har så smått begynt å jogge litt på tredemøllen på Sats. Det hjelper veldig å ha en gøy sang på øret, men jeg jogger kanskje max 3 minutter sammenhengende, før jeg går ned til rask gange i 1-2 og kanskje 5 minutter 😉 Men litt jogging er bedre enn ingenting, så får vel bare være optimistisk og håpe at lysten til å jogge litt lengre kommer etterhvert.

  Favoritt-timen på Sats for tiden heter Transformer, og er sirkeltrening som både innebærer styrke og kondisjon. Svetten renner, og det kjennes digg ut! Har hatt 3 styrketreningsøkter denne uken, og i dag har jeg gangsperr på steder jeg ikke har hatt gangsperr på lenge. Herlig!!

  Gratulerer til vinneren – håper bleiebyttingen blir en fornøyelse fremover 😉 hehehe 😉

  Klem fra Christine

  • Hei Christine 🙂 tusen takk for det. Var ikke så kjempe lang joggetur, men litt er bedre enn ingenting. Angrer litt idag siden jeg nesten ikke klarer å løfte det ene beinet mitt. Så godt å høre at det ikke bare er meg som ikke liker å jogge 🙂 Så moro!! Det er akkurat noe slikt jeg trener også. Det er knallhardt og det bare pipler svette, men har merket så enorm fremgang og kjenner det har gitt meg så mye. Fantastisk bra trening! Hihi, håper du klarer å gå imorgen 😉

 2. Nei du er ikke alene om å ikke like å jogge, har aldri likt det, selv ikke når jeg var 50kg og supersprek! Etter at jeg ble mor og over 30 har liksom kroppen bestemt seg for å gjøre alt jeg spiser om til et gelélag på utsiden av kroppen, så nå er iallefall jogging uaktuelt, hehe 🙂

 3. Hm… Noe skjedde og måtte publisere kommentaren over før den var ferdig…, jaja, men det jeg skulle si var at selv om jeg ikke liker å jogge så elsker jeg å gå så fort jeg bare klarer, får igang pumpa på den måten, og slippet dissinga og slagene på knea osv… Jeg sliter også med verkene ledd, så fysioterapeuten min sier jeg bør gå mye istede, og med riktig musikk og mange motbakker

 4. hva slags vogn er det du har på bilde, er det easywalker ? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge