SPISESTUEN ER ENDELIG KOMPLETT

Hei dere ! 

Siste nytt på interiørfronten i dette huset er at vi har endelig fått oss en komplett spisestue. Vi solgte jo for en god stund tilbake den spisestuesofaen vi hadde. Den kombinerte vi med to stoler fra TM Design. Etterhvert som vi tenkte oss om, syntes vi det ble litt upraktisk med den spisestuesofaen, og vi var ganske klare på at vi ønsket oss nye stoler fra TM Design. Vi valgte noen nydelige stoler av en annen type, enn de to vi hadde. Så kunne vi kombinere.

Etterhvert som tiden har gått har vi fått spisestuen komplett. I tillegg var vi så heldige å få en stol i julegave også. Så som dere ser på bildene, så har vi seks stykker av Decor dining chair, og to stykker av Heaven dining chair, som endestoler.

IMG_3770

 

IMG_3771

 

IMG_3758Jeg er totalt forelsket i møblene fra TM Design, og synes servicen er helt topp. Har ingenting vondt å si om firmaet, eller Veronica som eier det. Alt er bare tipp topp!

Spisestuen er jeg så utrolig fornøyd med. Med hjemmelaget bord av Mannen og åtte stoler fra TM Design , så kan jeg ikke klage på verken det ene eller det andre. Etterhvert blir det mange fine middagsselskaper med disse møblene.

Hva synes dere om møblene fra TM Design ? 

16 Comments:

 1. Alexandra Kolstad

  Såå nydelig det var! <3 Ble helt forelsket jeg, hehe! Flink du er 🙂

 2. Så utrolig fint 🙂
  Har du link til stolene? 🙂

 3. Har hatt forferdelig dårlig erfaring med TM Design. Virker som ei utrolig useriøs dame! Søk på «tm design erfaring» på google og du får at mange andre opplever det samme. Veldig synd siden hun selger så mye fint.

 4. Marianne Beate

  Så vakkert hjem dere har <3

 5. For et flott bord også, kunne tenkt meg et sånt ja. 😉 Nyyyydelige stoler også. Hva er målene på bordet ?

 6. Vel jeg er ikke så sikker på om jeg tør handle fra TM Design As. Til dels dritdårlige mobilbilder, kun en facebookside og forholde seg til og ikke mulighet til å se på møblene, ta på de og undersøke kvaliteten før man kjøper.
  Og mange som tydelig klager.

  Tror jeg går i møbelforretningene her jeg bor som driver seriøs butikk og som man kan gå direkte til hvis det skulle være feil eller mangler… 🙂

 7. www.oslofru.com

  Verkligen jättefint vi ser på dessa till vårat hus som vi bygger 🙂
  Men har också googlat Tmdesign och sett mycket negativt… Bra att du upplevt dom som positiva, Kanske jag vågar beställa 🙂

 8. Nydelig 🙂

 9. Hatt en utrolig dårlig opplevelse av hele TMDESIGN. Handlet sofa, 6 lenestoler når jeg pusset opp huset å flyttet inn.
  Sofaen ser nå helt forferdelig ut (etter 8 mnd med kun 2 voksne mennesker i hus), den er helt nuppete, putene har mistet helt fasongen og sofaen knirker bare man ser på den. Itilegg fikk jeg feil lenestoler noe hun ikke har hatt en ønske å rette opp i. Noe som er veldig synd da jeg overhodet ikke ønsket de stolene jeg har fått.
  Utrolig kjedelig å bruke så mye penger på noe man stoler på at skal fungere å ha kvalitet. Men så feil kan man ta. Veronica svarer ikke på mailene mine og jeg føler meg rett og slett hjelpesløs- syns det er synd at hun utvider bedriften når hun heller burde fokusere på å rette opp i feilene hun har gjort.

 10. Hva er prisen for dem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge