Spisestue-makeover er i gang

Hei dere ! 

Fortsatt leggeproblemer med han lille lillebroren vi har her. 
Han sover svært lite om dagen , og sliter seg helt ut. Jeg er ganske sikker på at det er varmen som er litt uvant for han. Den kom brått på oss alle, men vi vender oss til den ganske snart sikkert. Det er så jo deilig når det er så fint ute. Jeg bare hååååper det bedrer seg snart. 
Vesla og Gubben holder på å skru sammen sofaen. Det er jo vårt neste prosjekt. Gubben skal lage til bein og male dem. Så får vi håpe det blir vellykket. For dere som ikke har fulgt med, så har jeg lenge hatt dette prosjektet i mitt hode. Altså, å lage en vanlig sofa om til en spisestuesofa. Man kan selvfølgelig kjøpe en ferdig spisestuesofa, men for andre som ønsker å gjøre det på en rimelig måte så er det her et alternativ. Trykk her for å lese om mitt prosjekt. 
Nå har også stolene mine fra TM Design kommet i hus. Og gjett om jeg er fornøyd! De er mye, mye, mye , mye vakrere i virkeligheten. Dette er ordentlige kraftige, solide, nydelige og vakre stoler.
Jeg synes ikke at et bilde kan rettferdiggjøre hvor vakre de er. Dette er perfeksjon og skjønnhet i aller høyeste grad. 
Nå begynner spisestuen vår å falle på plass. Ihvertfall, så har vi fått møblene vi skal ha. Det eneste som gjelder er å få det helt på plass. 
Hvis dere er spente på hvordan det vil bli tilslutt, må dere følge med. 

7 Comments:

 1. De stolene er så vakre! Jeg har dem selv, og er superfornøyd. Gleder meg SÅÅ til å se ferdig resultat 🙂

 2. Fine stoler 🙂 Små babyer tåler faktisk mer varme enn vi voksne gjør, og de tilpasser seg lettere enn voksne 🙂 Kanskje han bare har dårlige dager..

 3. Heisann 🙂
  Du kommer til å få det kjempefint 🙂 Nydelige stoler 🙂 Så kult å gjøre om en vanlig sofa til en benk da 🙂
  God bedring til lillebror 🙂

 4. Det er helt sikkert varmen. Jenta mi har knapt sovet siden den kom. Men nå skaffet vi oss en vifte og det hjalp veldig. Lykke til med spisestueprosjektet.

 5. Ååå det blir så fiint 😀 😀 Gleder meg på deres vegne!

 6. Ååå det blir så fiint 😀 😀 Gleder meg på deres vegne!

 7. Så bra at du er fornøyd med stolene.. de er et smykke til ethvert hjem, så skjønner godt du er glad.

  ha en happy happy pinse, og lykke til med makover sofa.

  klem vera

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge