Spar penger

Har dere hørt om Groupon ? 
Groupon er her for å gi deg, meg og mange flere makt i forhold til shopping, og det via gode deals. Det vil si at går vi flere sammen om shoppingen, så vil vi også få de største rabattene og beste prisene. Dette er snakk om sterkt rabatterte priser på velvære, skjønnhetsprodukter, restaurantbesøk, reiser og mange andre spennende produkter. Ulike attraktive shoppingtilbud på Groupon finner dere på deres nettsider.

 Akkurat nå kan du for eksempel gjøre en god deal via Groupon på et hotell i Sicilia for kun 371 kroner for 7 netter. Her sparer man altså 92% i forhold til ordinærpris. Det høres egentlig for godt ut til å være sant, men det beste av alt er at det er helt sant. Et annet tilbud de også kjører nå er et komplett sminkebørstesett  i 7 deler, inkludert veske for kun 199 kroner. Ordinærprisen er 599 kroner. Dett er bare et lite utvalg av hva Groupon tilbyr fra dag til dag. De endrer nemlig på dealene hele tiden, så finner du ikke noe interessant den ene dagen, kan du raskt snappe opp et tilbud som fanger din interesse neste dag. Groupon har en stor gruppe mennesker som jobber på spreng for at vi som kjøpere skal få de beste tilbudene på markedet. 

Her er det altså masse penger å spare, og hvem vil vel ikke spare penger ?

 Jeg har selv vært en aktiv bruker av Groupon lenge. Jeg registrerte meg på Groupon for en ganske god stund siden, og det kan du også gjøre her. Da vil du motta tilbudene direkte inn i din e-postkasse.
Jeg anbefaler at du tar en nærmere titt på deals fra Groupon , for du vil helt sikkert finne noe som vil komme til nytte for deg. 
Annonse

6 Comments:

  1. Hei! Jeg bare lurer sånn på en ting… Hvor har du kjøpt den fiiine genseren i blå med stjerner som du har hatt på de siste innlegget nedenfor?

    På forhånd takk 🙂

  2. Groupon er genialt! Bruker det masse selv 🙂

  3. Bruker både Groupoun og Sweetdeal!

  4. Hei! Har bestillt noe fra Groupon og har ennå tilgode å få det jeg har betalt for. Ikke svarer de på kundeservice heller :-/ Inne på FB er har de en egen side, og der er det lagt mellom de positive tilbakemeldingene. Kjenner MANGE som ikke får det de har betalt for. På meg virker de VELDIG uprofesjonell. Men godt at du har positiv erfaring med de:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge