PÅSPANDERTE OPPLEVELSER

Nå begynner reisefeberen å stige. Tenk at i forrige år fikk vi to turer påspandert, både til Singapore og Mexico. I Singapore fikk vi også hente min første sjekk på scenen. En ekstra bonus man får i tillegg til de månedlige utbetalingene våre. I år skal vi ned å hente nok en ny sjekk, og denne gangen er det i Johannesburg i sør-Afrika. I år blir sjekken større, men jeg tør likevel ikke å ha verdens største forventninger. Det jeg vet er at jeg blir storfornøyd uansett. Opplevelsen av å ha klart det, og at vi får æren av å hente den er det største i seg selv.

DSC02418

 

Det blir noen spennende dager i sør-Afrika, og jeg vet at sommerfuglene i magen vil stige jo nærmere dagen vi kommer til vi skal hente den sjekken. Dere har vel hørt at med en større lommebok, så kan man hjelpe enda flere mennesker også. Den tanken liker jeg.

I fjor i Singapore kunne jeg realisere veskedrømmen min , som er en Chanel timeless classic. Gjett om jeg var lykkelig når jeg hadde den i hendene mine. Litt svett var jeg, i og med at det er ganske mye penger for EN veske. Men når man har det som en lidenskap, og har jobbet målrettet, hardt og fokusert for det, ser jeg ingen grunn til å ikke kunne unne seg noe sånt.

IMG_8388

 

Jeg synes man skal være flinkere til å unne seg gulrøtter når man faktisk er fornøyd med seg selv, eller oppnår noe man har jobbet hardt for å klare. I tillegg synes jeg at andre skal være flinkere til å unne andre den gleden også. Mange må lære seg å være glade på andres vegne, enn å slenge med leppa si. Nok om det.

IMG_8579

 

Singapore var iallefall helt fantastisk. Når i tillegg alt er tilrettelagt for oss, med utflukter og alt man kan ønske seg, da kan man virkelig ikke klage. Det gøyeste av alt var at man også fikk et visakort med penger til måltider og det man ville bruke det på. Så da var det bare å kose seg uten å måtte tenke. For en luksus. Noen tenker kanskje at det høres helt hinsides ut, men hvis dere hadde visst all den jobben dette kreves for å oppnå dette, så forstår dere mer. I tillegg må jeg få lagt til at det er supergøy! Jobben som har blitt gjort for å klare dette, er å hjelpe andre mennesker også til å nå sine drømmer, og dere aner ikke hvor mye det gir meg hver eneste dag. Jeg elsker å hjelpe.

johannesburg

 

Denne uken må jeg ut å handle litt nye safarivennligeklær, for å reise på safari er en av de store tingene vi skal få lov til å oppleve.

Hotellet vi skal bo på heter Michelangelo. Det er et femstjerners fantastisk hotell. Det er nesten mest det jeg gleder meg til å oppleve. Haha!

michelangelo

 

michelangelo

 

Det er bare å få pakket ned sommerklær, bikinier, og safariklær. Jeg er så utrolig klar for en deilig tur til Johannesburg.

Ha en strålende dag dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge