Something new, something babyblue

Hei dere ! 

En liten shoppingtur idag førte til litt småinnkjøp. 
Blant annet denne perfekte stjerneputen til Lillebror: 
Lyseblå med stjerner = perfekt for han. Gutterommet skal nettopp ha dette temaet. 
Enda bedre er vel at puten er fra Green Gate, et av mine favorittmerker. Jeg elsker Green Gate, og egentlig det meste de har. De har fantastisk mye fint. 
Ikke sant den var fin ? 

og siden hu mor var ute på shoppingtur likevel, fikk hu grabbet med seg litt stæsj fra Rice.

Jeg liker Rice, og deres holdning bak merket. Dessuten har de melamin som er veldig slitesterkt og holder seg flott vask etter vask, bruk etter bruk. Utrolig koselig å bruke nå på sommeren. De koppene jeg kjøpte er av de små modellene og er fine for søte, små barnehender. 
Etter shoppingturen har vi kost oss med besøk, så nå må jeg rydde litt her før vi tar resten av løradgskvelden i sofaen. Det skal bli godt ! 

7 Comments:

 1. For en fantastisk nydelig pute!! Nesten lik den jeg lagde til Oliver, men uten ankeret da! likte den detaljen veldig godt, kanskje jeg skal prøve meg på en kopi? 😀
  Veldig mye fint du kom hjem med denne gangen ja 😀
  Klem 🙂

 2. Jeg var også på tampen til å handle inn masse fra RICE idag, men så var det så stor kø og parkeringen min hadde gått ut så jeg bare la det tilbake og løp avgårde… Det får bli neste gang jeg løper forbi igjen. Synes den oppvaskkosten er så kul! 😛

 3. Jeg synes du er så ubeskrivelig søt når du forklarer hvordan du tilfeldigvis «bumpa» borti litt shopping! 🙂 du kjøper alltid så søte og fine ting også!

 4. Synes du er så ubeskrivelig søt når du forteller hvordan du tilfeldigvis «bumper» borti noe shopping 🙂 og du kjøper alltid så søt og fine ting også!

 5. Sånn oppvaskebørste har eg og!:) Liker foressen å lese bloggen din, du er så flink til å skrive!:D

 6. Herlige farger! Bruker selv endel melamin på sommeren til ungene, og jeg er storfornøyd! Kjøpte du disse koppene på nett eller i butikk?

 7. Søstrene Grene har kjempemye fint, kjempebillig er det og. De hadde sånne kopper og skjeer der sist gang jeg var innom. Tror skjeene kostet rundt 2 kr per stykk..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge