Sølvsandaler med stjerner

Hei dere ! 

Vesla har vært så heldig å få nye finsandaler. Sølvsandaler med stjerner på. Jeg elsker de, og det gjør også Vesla. IMG_0995De er fine når hun skal pynte seg litt ekstra, har en fin kjole på , eller når hun skal i bursdag. Dessuten er det jeg da, som har stjernedilla FORTSATT! Så da måtte jeg slå til når jeg fant disse skoene.

Jeg fikk de til en slikk og en ingenting, altså til en veldig billig pris! Og da kan dere gjette hvor ? Nemlig Trendsales. De er splitter nye, men på Trendsales finner man også brukte varer. Alt ettersom hva man foretrekker.

Sandalene er fra merket Sofie Schnoor.

Jeg anbefaler dere å melde dere inn i Trendsales for å komme over masse billig og bra av kupp. Det gjør dere ENKELT HER. 

HAPPY SHOPPING!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge