Sol i sinnet

Hei hå !

Det blir ganske stille i bloggverdenen når solen skinner høyt om dagen. Da frister det svært sjeldent å sette seg ned inne med pcen. Nå har ihvertfall solen gått ned, og dagen, den har igrunn gått i ett fra morgenen av. Vesla har fri hver mandag, og idag hadde flere av barna i nabolaget fri også, siden det var planleggingsdag i barnehagen deres. Det passet jo oss perfekt! I tillegg til flott vær, var det bare å utnytte seg av det.

Naboen informerte meg om planleggingsdagen, og da var det bare å komme opp på verandaen her , for leking og skravling.

IMG_0459

Jeg fikk samlet sammen litt mat, og traktet kaffe, og så var det bare for oss å kose oss sammen.

IMG_0457

Solen stod høyt på himmelen, og livet var igrunn ganske så herlig ! Jeg er ihvertfall lykkelig over at det endelig er sommer. Da er livet ganske bra her hjemme hos oss. Mange barn som leker her ute, koselige naboer overalt, og masse kaffe på verandaene til en av oss. Solen gjør noe med mitt sinn ihvertfall.

Imorgen skal jeg på jobb for første gang på lenge, jeg skal nemlig i et møte. Jeg er utrolig spent! Ting må nemlig gjøres klart til min «comeback» nå i august. Det skal bli veldig rart, men også deilig.

Ellers så sover barna pyntelig og pent akkurat nå, og jeg skal ta meg en dusj, koke meg litt te og se litt på «Gossip Girl» faktisk. Jeg har aldri sett det før, og har egentlig tenkt at det ikke var noe for meg. Men nå er jeg hektet!! Jeg er allerede på siste sesong og synes det er utrolig trist at det snart er over. Det er så utrolig deilig å leve seg inn i noen andre sin verden i ro og fred på kvelden. Da slapper jeg godt av!

Følger du med på noen serier ? 

4 Comments:

 1. Å, så deilig. Det er de som er de beste dagene! Ha en fin kveld også, klem!

 2. Ser på altfor mange serier!
  Akkurat nå er vi hekta på Sons of Anrachy, noe jeg ikke trodde jeg kom til å like, men virkelig en gjennomtenkt bra serie som også passer for oss jenter.
  Ellers venter vi på Dexter og Revenge.
  Vi har også fått odd USA utgaven av Netflix, der alt er i HD og mange flere serier med enda flere sesonger.
  Og siden jeg nå er ferdig med eksamener, så kan jeg nyte TV-titting uten dårlig samvittighet!
  WoHooOooOOoo!!! :D:D:D:D:D

  • Åh, gøy! Ja, sons of anarchy ser vi også på. Litt rå og stressende serie, men utrolig spennende !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge