Snart i mål

God kveld ! 

Kjøpt inn alle julegaver – gjennomført
Bakt julekaker – gjennomført 
Vasket hus – halvveis gjennomført
Handlet inn til romjulen – halvveis gjennomført
Handlet inn til julestrømper – ikke i det hele tatt
Sendt julekort – endelig gjennomført 
Levert julegaver – halvveis gjennomført
 Bare det å planlegge å reise ut for å handle inn ditten og datten er et pes. Lillebror er ikke glad i å sitte i bil. Dessuten liker jeg å legge han her hjemme i vogna, for da sover han best. Så i år er ikke julehandelen så lett som det har vært. Nettbutikker har jeg brukt flittig, men likevel så hender det at man må ut for å handle inn noe likevel. 
Uansett, så har jeg ikke bakt syv slag i år, og det gjør meg ingen verdens ting. Ikke har jeg fått tatt en ordentlig julevask aller snakker så varmt om heller . Den tiden har jeg heller brukt sammen med mine barn, og til å gjøre andre ting. Dessuten prøver jeg å ta det rolig også. Så langt det lar seg gjøre ihvertfall. 
Juletiden blir mer verdifull om man senker kravene, og bare nyter istedenfor å jobbe seg ihjel. Det er helt sikkert og visst. 
Akkurat nå er barna lagt, og jeg har vasket bad og ryddet. Litt fornøyd med meg selv akkurat nå. Så nå skal jeg jammen meg plante kroppen min i mitt favoritthjørne i sofaen vår.
Under teppet da selvfølgelig. 
Idag har vi fått AppleTV på plass, og jeg bare elsker den lille dingsen. Nå har jeg en liten kjærlighet for dingser, og den dingsen der er bare så fin og genial. Anbefales!
Uansett, så blir det spennende å se hva som skjer imorgen da. 21 desember – slutten på Mayakalenderen. Jeg tror ikke det skjer så veldig mye jeg, og har trua på at vi skal leve mye lenger enn  til imorgen. Hihi! 
Hva tror du skjer 21 desember ? 
Er du innenfor når det gjelder julegjøremål ? 

One Comment:

  1. Du har veldig fin blogg:) innom her nå og da:)
    Utrolig nydelige barn.

    Hvor er hjertet på veggen fra? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge