SNART GØTEBORG

God kveld dere! 

Nå nærmer det seg med store skritt, nemlig kjæresteturen vår til Gøteborg. Jeg har faktisk kvalifisert meg til helt gratis Gøteborgtur via verdens beste selskap ; Forever Living. Vi skal bo på et lekkert hotell, nemlig Gothia Towers. Vi reiser torsdag morgen, og kommer hjem søndagskveld. Alle nettene vi bor på hotellet, er allerede kjøpt og betalt av Forever.

I tillegg har vi fått inngangsbilletter til Las Vegasfest, gratis bankettmiddag og fri bar. Det her blir så bra! Kun meg og mannen, uten barn. Så uvant, men ikke minst så sunt for oss. Jeg gruer meg til å reise fra barna, men jeg vet de vil være i gode hender.

gothia

I løpet av de dagene vi er der, skal jeg opp på scenen og blant annet hente min senior manager pin. Det kommer til å bli helt fantastisk! Den er virkelig etterlengtet, og den er så vakker. En annen ting jeg gleder meg stort til, er å endelig få se slottet / hovedkontoret til Forever.

forever

Jeg har alltid hatt en «ting» for gamle slott, så det at vi skal en tur dit å kikke i løpet av turen, gir meg sommerfugler i magen. Det aller største må vel være å se bilde av seg selv henge på veggen der, for det vet jeg nemlig at det skal gjøre. For en ære og for en følelse. Et bilde av lille rare meg på slottet i Gøteborg liksom ? Kan noen klype meg i armen ? For det høres jo helt sprøtt og uvirkelig ut.

Jeg føler meg så overveldet og takknemlig, for at jeg fikk og tok denne muligheten, og får alle disse godene som jeg nå gjør. Jeg startet på akkurat samme plass, som «deg», eller alle andre forhandlere i Forever. Jeg så alle mulighetene i selskapet, og visste at hvis jeg først skulle være forhandler, da måtte jeg gå «all in». Noe jeg føler jeg har mestret ganske bra også. Folk må bare huske på det at ingenting av dette har kommet gratis. Gjør man en god innsats og har fokus på målene sine, så kan man klare å nå akkurat dit man vil.

Det her må høres ut som verdens største skryteinnlegg, men tror dere ikke vi også gleder oss til å kjøre den nye «konebilen» jeg har invistert i , på langtur ?

bmwx3

Jeg har fått meg en BMW X3 og eeeeelsker den! Endelig en SUV, som jeg alltid har drømt om. Mannen er ganske så misunnelig. Haha,neida. Det er jo VÅR bil, en fantastisk flott familiebil. Det er bare det at det er jeg som stort sett kjører den. Lucky me!

Hohoho! Som dere sikkert forstår er det så mye fint, morsomt og bra som har skjedd i livet mitt og som vil skje. Businessen går strålende, jeg har verdens BESTE kollegaer i teamet, og i tillegg så er jeg så stolt av hva alle klarer å oppnå , av de jeg jobber sammen med. Mange damer og menn med høye ambisjoner og drømmer, og det beste av alt er at de bare har bestemt seg, for de skal klare å gjøre dem til realitet.

Så det var dagens skryteinnlegg! Haha! Neida, men jeg synes alt det her er så GØY, GØY, GØY! Og siden bloggen handler om vår hverdag og mitt liv, så blir det jo til at jeg må dele disse følelsene, tankene og gledene med dere.

Ha en FAB kveld videre dere!

One Comment:

  1. Fantastisk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge