Snart en "ikke-baby" ?

Nå har Lillebror blitt seks hele måneder…

Og det har han feiret med å få enda en tann. Så nå har han hele to tenner nede. De ser man ganske godt nå også. Det er jo ganske søtt, med et babyglis med et par tenner. Siden de har kommet, må jeg jo si jeg gleder meg til å se de enda tydeligere. Men før de kom var jeg livredd, og håpte jeg fikk utsatt dette i et par måneder til. Nå er de her, og de er kjempe søte. Bare litt dumt når han synes det er gøy å bite meg til tider, når han får mat. AUUU, skriker jeg som regel, og prøver å få han til å slutte. Han kikker som regel veldig dumt på meg, eller smiler. 
Her er Lillebror ganske så klar for å få grøt. Han har blitt kjempe flink til å spise grøt nå, og siden vi nå har ligget i hardtrening med å spise den grøten etter vi kom hjem fra Mallorca, så ser vi absolutt resultater. Han har blitt noe rundere i ansiktet, og mye flinkere til å spise. 
Nam nam! Grøt er veldig godt. 
Og etter et grøtmåltid blir jeg så glad. 
Det å få tenner, og det å runde seks måneder er to milepæler for seg selv. Nå er begge nådd, og mamma’n i huset begynner å få litt hetta. 

Vil babyen min snart ikke være baby lenger ?
Vel, for meg kommer Lillebror til å være min baby leeeeeeenge. 

2 Comments:

 1. Så fin han er !
  De vokser så alt fort de her små,
  det er helt sikkert..

  Noah er 1,5 år han, men han er fortsatt
  «lille babyen» min 😉

  Håper dere får en flott uke!

  Klem/Camilla.

  • Tusen takk! 🙂 Ja, de vokser altfor fort. Hehe.. De forblir babyn til mammaen ganske lenge, de små. Vesla var babyen min frem til hun ble storesøster. Hehe..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge