Snart en ettåring i hus

Hei dere ! 

Dagene går virkelig i ett her i huset, enten så er vi på besøk, får besøk, har gjøremål å gjøre og videre. Synes forrige uke bare forsvant avgårde, og tviler ikke på at denne uken også vil gjøre det. Det føles ut som om uken begynner på mandag, hopper over de andre dagene, så er det plutselig fredag. Liker på en måte ikke at det går så fort med tanke på barna. Vil ikke at tiden bare skal forsvinne slik. 
Som dere sikkert vet, så har jeg begynt å trene og holder på med en stor livstilsendring. Har tilsammen gått ned 5,6 kilo. Kunne sikkert gått raskere, men det er jo ikke sunt å gå ned for fort. Likevel har jeg gått ned en kilo i uken. Jeg har bare to uker igjen av kurset, men prøver å legge en strategiplan for hvordan jeg skal gjøre det etter. Klarer jeg å endre livstil helt frem til sommeren, har jeg nådd drømmemålet mitt allerede i juni. Jeg har egentlig bestemt meg for å klare det. Noe jeg har tenkt på og som jeg synes er veldig viktig, er å være diskrè ovenfor barna, når man ønsker å gå ned i vekt. De blir lett påvirket og har oss foreldre som rollemodeller når de er små, og det siste jeg vil er å påføre de dårlig selvtillit og selvbilde på mine små, fordi jeg  har et stort ønske om å gå ned i vekt. Så her snakker vi ikke så høyt om det foran barna. Nok om det. 
Bursdagen til Lillebror er nå rett rundt hjørnet, og jeg er i  gang med litt planlegging. Det blir ikke så voldsomme greier, og det kommer ikke så mange. Men det er jo gøy å gjøre det litt flott og fint likevel. Har blant annet bestilt en kake, og prøver å finne ut av hva vi skal ha til mat og slikt. Heldige meg, så har Fru Mæla akkurat hatt barnevelsignelse til sin søte sønn, og da er det jo massevis  av inspirasjon å finne der. 
Vesla er veldig klar for å feire bursdag til Lillebror, siden han aldri har hatt bursdag. Hun har mange planer til hva han kan få i bursdagsgave som rosa hårpynt og prinsessekjoler. 
Tenk at du Lillebror snart er 1 år. Dette året har bare flydd forbi, men tiltross for at han snart er 1 år er han fortsatt min lille baby. Det tror jeg han kommer til å være ganske lenge også. Hehe.
Jeg viste dere jakken fra Racoon som er bursdagsgave til Lillebror. Vi har også kjøpt inn litt interiør til gutterommet, for det står faktisk fortsatt uinnredet. Vil dere se ? 
Ha en fin tirsdag dere ! 
PS! Husk at du kan vinne et personlig deksel til din Iphone her.

9 Comments:

 1. Ja tiden flyr, mie var født i går…..føles det som….he,he snart 13 og 15 år siden 🙂 hjelp hvor blir tiden av!

  Ha en flott dag 🙂

  Klem

 2. Herlighet så nydelige barn du har <3 :)
  Ja, tiden går virkelig altfor fort. Vi skal feire ettårsdag i mai, og tipper det kommer før vi aner det! Vil veldig gjerne se interiøret til prinserommet 🙂

  Ha en fin dag!
  Klem Tonje

 3. Uff ja dagene flyr forbi. Her har vi også snart 1-åring i hus. Skummelt hvor fort det siste året har flydd.

 4. Du hadde en nettside der man kunne kjøpe fine klær billig ? Feks den jakka du kjøpte til lille mann? Hva er den igjen? Kan du bare skrive det på bloggen min ?

 5. Fin blogg som jeg er innom hver dag! 🙂 Blir inspirert av livstilsendringa di, kan du ikke legge ut før-bilde av deg, underveis og etter? Skal jammen meg prøve og gå ned noen kg jeg og:)
  Fine unger du har:)

  Ida

 6. Tiden går fort ja hehe.Her sitter jeg som fyller 50 til høsten…hjelp!!!!
  Men jeg er glad jeg er kommet så langt..har ett godt liv sammen med min mann,barn,svigerbarn og våre skjønne barnebarn))))men småbarnstiden er jo bare ei herlig tid.Er jo noe helt spesielt med det,men er sjeleglad at jeg er ferdig med det))) men vi koser oss gløgg med de søte små så ofte vi kan )))Vi får ikke nok av de ,og det er heldigvis ikke nei å få når vi spør om vi kan låne de selv om det er så ofte,men vi ser de heldigvis relativt ofte.

  Skal si du er flink med slankinga)))
  Vi får backe hverandre med det )))

  Bjørg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge