SNAKK OM DIVA A’

God morgen! 

Jeg har så lyst til å takke dere lesere som faktisk leser bloggen min. Det er koselig at dere velger å følge meg, selvom jeg har hatt noen år med pause. Livet er som en berg- og dalbane noen ganger ,  men når man får alle puslebitene på plass igjen, får landet, føler seg jordet igjen, da føles det veldig godt. 

Apropos det å ha beina på jorda. Tittet litt på Facebook igår kveld og fant et gammelt bilde av S på 9 år fra en Thailandstur. Der ser det ut som om vi langt ifra har beina plantet på jorda. Haha! Jeg skulle fikse neglene mine i en salong der og S ville ha Hello kitty negler. Klart hun skulle få det. Det kostet jo ingenting! Men av en eller annen grunn er de flinke til å «overbemanne» i Thailand. Skal du i en butikk å se på et kamera du har lyst til å kjøpe? Da bør du sette av hele dagen. Det er mest sannsynlig ti menn som kommer å viser deg det, så skal det igjennom syv hundre ledd med opplæring og kontraktssignering osv. før du endelig får betalt. Det er helt utrolig, og nei – jeg overdriver ikke. 

Tilbake i salongen; meg og S fikk oss flotte negler og pedikyr , men det tok jo en evighet før de var ferdig. I tillegg så endte jeg med tre eller fire ulike damer som holdt på med meg på en gang og bare sjekk denne lille divaen ;


En dame til pedikyr  og en til neglene. Flinke var de, og flotte Hello kitty negler ble laget. Det kostet jo omtrent ingenting, så helt ærlig forstår jeg ikke hvordan de får det til å gå rundt med tanke på så mange ansatte og så mye døtid. Men bildet i seg selv er herlig. Hun ser ut som en liten diva der hun sitter. Gleder meg vilt til å dra tilbake igjen. 


For øyeblikket sitter jeg her i morgenkåpen. Har nesten ikke fått noe søvn. I på 5 år er syk, noe han heldigvis sjelden er. Men denne høsten har vært litt rar , så natten har vært lang og fokuset er kun på han. Får heldigvis jobbet litt fra sofaen ,mens han ligger i armkroken min og ser på TV.  Det er snart månedsslutt, noe som er veldig avgjørende for businessen min. 

Nå får jeg kose videre med I. Er nok en fare for at jeg sovner også, så trøtt som jeg er.

Ha en strålende fredag ! 

One Comment:

  1. God bedring i heimen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge