SMOOTHIEMORGEN

Hei dere!

Det finnes ikke noe bedre enn å gi kroppen din den beste starten på morgenen. Så hvorfor ikke lage smoothie med massevis av sunt og næringsrikt i ? Som jeg har skrevet tidligere, så elsker jeg vår nye smoothietwister. Den brukes ofte, og barna elsker når jeg tar den i bruk. Den bråker, så Lillebror er ekstremt interesesrt i å titte på maskinen. Vesla får alltid vann i munnen, siden hun elsker smoothie generelt. Så den lille maskinen bringer i grunn massevis av glede i huset vårt.

DSC02274

Jeg har eksperimentert mye med maskinen, og har prøvd å lage smoothies med gulrot, appelsin, jordbær og videre. Vår standard er jordbær, banan og mandelmelk. I tillegg har jeg alltid en god dæsj aloe vera i, fordi det er noe av det mest næringsrike man kan få. Når matlysten ikke er på topp, så er det helt supert med proteinpulver i. Da bruker jeg vår Forever Ultra, med vaniljesmak. Ellers bruker jeg som regel vår aloe vera med ferskensmak eller tranebær smak i. Supersunt, og så godt!

maleneforeverultra

Dette er proteinfluff, som min kjære kollega Malene Fossum har laget. Det ser så deilig ut! Hovedingrediensen er selvsagt Forever Ultra, i vaniljesmak. Det er min favoritt.

Lyst til å teste vårt proteinpulver ? Da kan du gjerne sende meg en epost på evashelse@gmail.com

Ha en strålende dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge