SMINKEJUNKIE

Hei dere!

Som mange av dere sikkert vet så er jeg i skjønnhet,velvære og helsebransjen. Jeg lever og ånder for dette. I tillegg har jeg blitt en større og større sminkejunkie. Alltid vært glad i sminke, skjønnhet og den slags jålerier, men når man har tilgang til et fantastisk knippe med produkter fra sin egen butikk, blir interessen enkelt tatt opp noen nivåer. Jeg har alltid hatt litt eksperimentelle kvelder for meg selv når det kommer til sminke, fra jeg var ganske ung faktisk. De kveldene har det blitt sjeldnere av etter jeg ble mor, men jeg har fortsatt unnet meg noen slike kvelder og det er like gøy hver gang. Spesielt gøy er det å få et ordentlig dypdykk i produktene vi kan tilby dere, og finne kreative måter å bruke dem på. For de er virkelig allsidige.

IMG_4856

Det jeg liker med sminken er at huden får puste, og at den er utrolig snill med huden vår. Samtidig må det sies at produktene inneholder pleiende aloe vera, som igjen gir det en terningkast seks fra min side. Ja, jeg er vel ganske inhabil , i og med at jeg driver med dette. Men siden jeg er såpass kresen på sminke, kan jeg heldigvis gå god for dette. Det er mange som spør meg om sminken min, så det er derfor jeg valgte å poste et lite innlegg om akkurat dette. Jeg har en stor sminkekoffert med all sminken vår, og den har jeg ikke her hjemme akkurat nå. Når den er tilbake poster jeg gjerne et mer sminkebasert innlegg om hvordan jeg sminker meg, om dere ønsker.

Enn så lenge får dere et dårlig snapchatbilde, og med det oppfordrer jeg dere til å følge meg på snapchat på «divamammano».

IMG_4393

Ha en strålende dag fininger! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge