SMERTE

Det er mørkt ute. Du sitter ute med flere venninner. Du tar deg et glass, tar deg to glass eller tre glass med vin. Du nipper, får øyenkontakt med den ene venninnen din. Du later som om du følger nøye med på hva hun sier. Du nikker, smiler, men føler angsten bre seg inni deg. Du er redd, du vet noe skal skje. En mystisk luft brer seg sammen med tåken. Du sitter med en rar, engstelig og lengselsfull følelse. Hva er det neste som skjer ? Hva er det som vil skje ikveld ? For du vet noe kommer til å skje. Du er ikke glad, selvom du later som. Du er engstelig, redd og har en vond følelse i magen. Venninnene dine ler, og forteller om en morsom hendelse. Du ler med, og slenger ut en kommentar som du tror passer til hva de nettopp har fortalt. Du har ingen anelse om hva de sa, du hørte bare siste ordet , som igjen gjør at du kanskje kan redde deg fra å virke helt fraværende. 
Så hører du lyder, venninnene dine blir også skremt. For de hører det samme. Noe mystisk skjer, og dere blir alle redde. Dere skriker til, for hva er det dere vil se komme ut av mørket nå? Du følger med på buskene, hvor det rasler, du er forberedt på hva som helst. Angsten er stor, angsten brer seg, hjertet ditt banker og du begynner å svette.
Du hyler til, og plutselig våkner du. Du ligger i sengen andpusten og svett. Men en lettelse brer over deg, for det var kun et mareritt.. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge