SLÅTT UT

Hei dere!
Jeg er bare innom for å gi et livstegn. Jeg har fått ordentlig influensa, og er veldig dårlig. Feber på 39,5, verking samt at hodet føles ut som om det skal sprenge hvert øyeblikk. Akkurat nå virker smertestillende jeg har tatt, så blogger jeg raskt fra mobilen, mens jeg enda orker. Kan faktisk ikke huske at influensa var så vondt ?

Ser dere også at bloggen har flyttet ? Den har blitt endel av familiepratfamilien. Mer om det når jeg føler meg bedre.

20131217-201523.jpg

Jeg har virkelig ikke tid til å være syk nå før jul. Men men. Her bytter jeg plass mellom sofaen og sengen, og sover mye. Jeg håper absolutt at det bedres imorgen.

Dere hører fra meg når jeg er bedre!
Ha en fin kveld!

3 Comments:

 1. Det er ikke noe kjekt å være syk nei, og hvertfall ikke nå rett før jul. Håper du blir frisk og fin til jul hvertfall!
  Formen er ikke på topp her heller – hadde en forferdelig natt med feber, sår hals og verking i kroppen – lå og snudde meg hele natten fordi det gjorde vondt uansett hvordan jeg lå :/ Er bedre nå, så håper det var en sånn dags-influensa 😉 Jeg skal ha julebesøk i morgen ettermiddag, så funker dårlig å gå å skrante da!

  Riktig god bedring til deg hvertfall 🙂 Slapp godt av, og drikk masse vann (men ikke så masse at du må reke unødvendig mange ganger på do…) 😉
  Klem fra Christine
  ps – hilse Vesla og si at pepperkakehuset ble veldig fint!!

 2. Uff dette hørtes ille ut..Sender over mange god
  bedring klemmer:)

  Klem naboen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge