Skogens konge på barneklær

Hei dere !

I samarbeid med Guttelus har vi vært så heldige å få teste ut noen plagg fra Urban Elk. Urban Elk er noen utrolig kule klær med elg på. I tillegg er plaggene i økologisk og myk bomull. Urban Elk satser på tidløs design og god kvalitet. Kvaliteten har vi virkelig fått teste den siste tiden. Vesla som hopper , spretter og sjelden er i ro. Det samme med Lillebror, bare at han klatrer og søler med mat, drikke, sand og jord så det holder.

 

Vesla i Urban Elk

Vesla i Urban Elk

 Klærne har vi fått vasket noen ganger allerede. Og til min store fryd er de like fine vask etter vask, og like myke vask etter vask. Økologisk bomull er jo så utrolig mykt i forhold til vanlig, og det merkes godt på disse klærne.

Vesla ble helt forelsket i t-skjorten med en glitrende elg på. Kan man noen gang få nok av glam og glitter ? Ikke for Vesla i huset her, og heller ikke for mamma’n. Så da sier det seg selv at en oppglamet elg slo an hos oss. Buksen har også elgdetaljer på lommen og i linningen, og en fin fasong. Litt posete med strikk nederst. Akkurat slik mamma’n liker det, og akkurat slik Vesla liker det. Hun kan hoppe, turne og leke uten å føle ubehag.

Lillebror er knallfornøyd han også!

Lillebror er knallfornøyd han også!

 

Lillebror var så heldig å få kule klær fra Urban Elk i armyfarger. Hvor tøft er ikke det, for en liten tøffing ? Her er det også god strikk i beina og i livet, og elgdetaljer i bukselinningen.  Myke plagg som er gode for Lillebror å ha på seg og bevege seg i. Det er veldig viktig for meg når jeg skal velge klær til barna.

Urban Elk er en ny favoritt her i huset. Ekstra stas å kunne vise frem skogens konge på klær!

Dere finner mange flere plagg fra Urban Elk i Guttelus sin nettbutikk her. Så må jeg få lagt til at Guttelus har mange andre fine klær til oss med gutter. Det er ikke alltid like lett å finne fine klær til gutter,som det ofte er til jenter, men på Guttelus er det ihvertfall  ikke noe problem.

Har dere sett klær fra Urban Elk før ? 

 // Sponset av Guttelus

4 Comments:

  1. Testing testing 1-2-3 ! 🙂 superkule klær 🙂

  2. Så fine klær 🙂 Og veldig pene barn 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge