SKO, SKO , SKOKUPP

\reklame

Hei dere ! 

Nå er det en stund siden jeg har tipset dere om kupp på Trendsales. Det er det massevis av der inne. Til mamman, pappan og barna, altså hele familien. Idag er jeg der inne og vindusshopper litt. Det er alltid gøy å vindusshoppe. Så da er det vel greit at jeg deler noen av tipsene med dere.

Toms sko

tomsInne på Trendsales har de ofte salg og fine prosentavslag på ting, og nå fant jeg rimelige Toms sko til både dame og herre der inne. Du finner Toms HER.

Bisgaard sko 

bisgaard

Jeg har lagt min elsk på Bisgaardsko til barn. De er ikke bare søte og fine, men de er av en knallgod kvalitet, og gir god støtte til barnas føtter. Begge barna våre har Bisgaard sko, og du finner de HER.

Ilse Jacobsen 

Ilse Jacobsen er også et dansk merke. De har alt fra sko til klær. I Norge finner du Ilse Jacobsen til en dyrere pris enn hva du finner i Danmark. Som sagt, så finner man varer på Trendsales på tilbud, så her kan du virkelig gjøre et kupp.

ilse

Du finner klær, sandaler, støvler og videre inne på Trendsales, HER. 

Kavat

kavat

Kavat er også en av mine favorittmerker. Kvaliteten er ganske lik Bisgaard sin, og skoene har god støtte til små barneføtter i tillegg til at de er veldig fine. Jeg har funnet endel salg på disse skoene på Trendsales, og jeg er ganske sikker på at du finner det du også hvis du tar en titt. Du finner skoene HER.

Du finner utrolig mye annet rart innpå Trendsales, men for å kunne shoppe der må du lage deg din egen brukerprofil. Det tar et minutt, og gjøres enkelt HER. Det koster ingenting, og da får du tilgang til massevis av shoppingtilbud. Jeg har jo faktisk kjøpt ganske mye rart der inne, som matbokser, klær til barna, sko til barna, sko til mannen, leker, interiør og ikke minst en Louis Vuitton veske. Gøy, ikke sant ? 

2 Comments:

  1. Bør ikek dette merkes som reklame / annonse?? Ulovlig med skjult reklame, som du vet….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge